Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* Arturze :* Wszyscy wklejają piosenki , a ja wkleję Ci jedną z pięknych pieśni Gałczyńskiego :)
Witam Wszystkich !
Wczorajszy dzień bardzo mnie zmęczył i zaskoczył. Sam nie wiem jak mam Wam go opowiedzieć żeby było optymistycznie.Przedewszystkim dziękuję Wszystkim za trzymanie kciuków i proszę o kolejne bo znów są mi niezbędne. Byłem dziś rano na tym USG. Mnóstwo ludzi choruje i to jest przerażające. Pierwszy raz musiałem czekać co było kłopotliwe gdyż miałem już pełny pęcherz przygotowany do badania.
Po chwili wyszedł lekarz i ja wjechałem. Niestety w pęcherzu nie mam kamienia ale ból wcale mi nie przeszedł i przyczyna musi być. W nerkach również. To jest ta dobra wiadomość. Zła jest taka że lekarze obejrzeli zdj. RTG i obaj twierdzą że ból może pochodzić z lewego biodra i dali mi na poniedziałek skier. na konsultację do ortopedy. Jadę karetką o 8.30 do Lubania. Co o tym myślicie ? kto jest zaskoczny ?
To tyle co u mnie.
Jowito pieśń extra dzięuję :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 26.11.2011r. o godz. 02:29:
sylvia napisał(a): Witam wszystkich :)
Witaj Arturze :* :* :* oczywiście dla Ciebie zrobie naleśniczki przy najbliższej wizycie :)
Droga Sylwio dzięki jesteś super tylko że to kłopot dla Ciebie a kłopotów powinniśmy unikać :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 26.11.2011r. o godz. 02:33:
Kava napisał(a): Artur - pewne rzeczy są oczywiste :)
Kavo też tak myślę he he dzięki.
Dopisane 26.11.2011r. o godz. 02:40:
E napisał(a): Jaaasne, że się zgadzam :) był czas na sprawdzenie tego i wszystko wskazuje na to, że w Domku jest aż "zagęszczenie" pozytywnych emocji i o to chodzi :) Dziś pamiętamy, trzymamy kciuki nadal i nie tylko, Arturze :* :* i dla Wszystkich na dobry dzień :*
E tak masz rację jesteś mistrzynią w określaniu sytuacji :* :* :* :* . To piękne że grupka ludzie tak sobie pomagają.
Dopisane 26.11.2011r. o godz. 02:44:
bax napisał(a): Artur :* nie potrafię dobrac słów do ...Ty wiesz... :* Dziękuję,że jesteś :* ...
Spokojnych snów:* ...
Baxiu troszkę wiem ale Ty nie przesadzaj proszę :* :* :* :*
Miłego wekendu Wam życzę :* :* :* :*