Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
25 listopada 2011r. o 6:38
arturkedzia napisał(a): że zawsze nauka działa w obie strony i w obie w Naszym przypadku pozytywnie.Zgadzasz się z tym ? :*

Jaaasne, że się zgadzam :) był czas na sprawdzenie tego i wszystko wskazuje na to, że w Domku jest aż "zagęszczenie" pozytywnych emocji i o to chodzi :) Dziś pamiętamy, trzymamy kciuki nadal i nie tylko, Arturze :* :* i dla Wszystkich na dobry dzień :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
25 listopada 2011r. o 22:05
Artur :* nie potrafię dobrac słów do ...Ty wiesz... :* Dziękuję,że jesteś :* ...
&feature=related
Jestem:)...Pozdrawiam :* ...

Dopisane 25.11.2011r. o godz. 21:35:

:*
&feature=related

Dopisane 25.11.2011r. o godz. 22:05:

tak mnie na wspomnienia wzięło... :)
&feature=player_embedded
Spokojnych snów:* ...
3186
#arturkedzia nieaktywny
26 listopada 2011r. o 2:44
Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* Arturze :* Wszyscy wklejają piosenki , a ja wkleję Ci jedną z pięknych pieśni Gałczyńskiego :)

Witam Wszystkich !
Wczorajszy dzień bardzo mnie zmęczył i zaskoczył. Sam nie wiem jak mam Wam go opowiedzieć żeby było optymistycznie.Przedewszystkim dziękuję Wszystkim za trzymanie kciuków i proszę o kolejne bo znów są mi niezbędne. Byłem dziś rano na tym USG. Mnóstwo ludzi choruje i to jest przerażające. Pierwszy raz musiałem czekać co było kłopotliwe gdyż miałem już pełny pęcherz przygotowany do badania.

Po chwili wyszedł lekarz i ja wjechałem. Niestety w pęcherzu nie mam kamienia ale ból wcale mi nie przeszedł i przyczyna musi być. W nerkach również. To jest ta dobra wiadomość. Zła jest taka że lekarze obejrzeli zdj. RTG i obaj twierdzą że ból może pochodzić z lewego biodra i dali mi na poniedziałek skier. na konsultację do ortopedy. Jadę karetką o 8.30 do Lubania. Co o tym myślicie ? kto jest zaskoczny ?
To tyle co u mnie.

Jowito pieśń extra dzięuję :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 26.11.2011r. o godz. 02:29:

sylvia napisał(a): Witam wszystkich :)
Witaj Arturze :* :* :* oczywiście dla Ciebie zrobie naleśniczki przy najbliższej wizycie :)

Droga Sylwio dzięki jesteś super tylko że to kłopot dla Ciebie a kłopotów powinniśmy unikać :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 26.11.2011r. o godz. 02:33:

Kava napisał(a): Artur - pewne rzeczy są oczywiste :)

Kavo też tak myślę he he dzięki.

Dopisane 26.11.2011r. o godz. 02:40:

E napisał(a): Jaaasne, że się zgadzam :) był czas na sprawdzenie tego i wszystko wskazuje na to, że w Domku jest aż "zagęszczenie" pozytywnych emocji i o to chodzi :) Dziś pamiętamy, trzymamy kciuki nadal i nie tylko, Arturze :* :* i dla Wszystkich na dobry dzień :*

E tak masz rację jesteś mistrzynią w określaniu sytuacji :* :* :* :* . To piękne że grupka ludzie tak sobie pomagają.

Dopisane 26.11.2011r. o godz. 02:44:

bax napisał(a): Artur :* nie potrafię dobrac słów do ...Ty wiesz... :* Dziękuję,że jesteś :* ...
Spokojnych snów:* ...

Baxiu troszkę wiem ale Ty nie przesadzaj proszę :* :* :* :*

Miłego wekendu Wam życzę :* :* :* :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
26 listopada 2011r. o 10:01
Witam Arturze :*
mocno trzymam kciuki i dlatego nie pisałam :P
:* :* :*
4067
#zraniona nieaktywny
26 listopada 2011r. o 13:23
dla Artura :) :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :D
~magnum44 niezalogowany
26 listopada 2011r. o 13:51
Ranniusia, aleś "pojechała" :| :|
Nikt Cię nie przebije :* :*

Art, Ty to masz dobrze :) :)

Ode mnie skromniutko :* :*
W realu będzie mniej skromnie ;)

2945
Mgosia
27 listopada 2011r. o 23:09
Masz chłopaku i Ty piosenkę i wiesz ..znowu mi brakuje tych naszych "godzin".

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 listopada 2011r. o 23:20
GosiaM napisał(a): Masz chłopaku i Ty piosenkę i wiesz ..znowu mi brakuje tych naszych "godzin".

&feature=related

Witam Wszystkich !
GosiaM mi też dzięki aż się wzruszyłem smutno mi bo jutro na tą konsultację jadę i martwię się czego tam się dowiem .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAMrowka zaprasza