Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
6 lutego 2012r. o 18:27
Art i Domownicy, witam wieczorem :):)

Mróz "trzyma" i nie myśli "puścić"!!

Pociechą jest jednak to, że wymrozi wszelkie paskudne bakterie i wirusy!!

A my się trzymamy cieplutko i dajemy mu radę:)

Ufciaku:*, też życzę Ci z okazji jutrzejszych urodzin wszystkiego co najpiękniejsze i najwspanialsze - Kochana:*:*

&feature=related

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
7 lutego 2012r. o 6:28
Arturze :* mam nadzieję, że u Ciebie wszystko pod kontrolą :) Musimy trzymać się "ciepłych myśli" i ludzi, bo mrozy potrwają jeszcze kilka dni ;( Pozwól, że i ja w Twoim domku złożę Ufciakowi życzenia, z okazji urodzin. Ufciku, życzę Ci tylko dobrych chwil w życiu, a jeśli przyjdą trudne, to masz takie wsparcie w"narodzie", że wśród Przyjaciół, na pewno sobie poradzisz :* :* :* Niech Ci się spełniają...
&feature=related
Domownicy :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5221
#Jowita nieaktywny
7 lutego 2012r. o 7:11
Witajcie :* Arturze :* :* :* Ufciak sorry za pomyłkę :* ale wiesz jak to jest "jak głuchy nie usłyszy to sobie dopisze" hihi :P Ale życzenia dzień wcześniej...to mi się udało :* Dzisiaj dołączam się do życzeń razem z E :* Są naprawdę piękne :* :* No to jeszcze raz wszystkiego najlepszego :* :*
Miłego dnia i mniej mrozu....a więcej słoneczka...a może troszkę tego białego...puchu :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 lutego 2012r. o 8:20
Ufciak :* :* :* Pozbawiona inteligencji Pannazdzieckiem nie potrafi pisać tak ładnych życzeń jak E i Jowita , więc ograniczy się do ... najlepszejszego . A ponieważ , to co najważniejsze w życiu już masz , to życzę Ci spełnienia różnych drobnych marzeń jako dodatkowy bonus :)
Prezesie , Fajna ta Twoja Tablica ogłoszeń.
Miłego dnia Tobie i Domownikom :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7612
bax
7 lutego 2012r. o 9:38
Witajcie :) Artur :* mam już dosyc tych mrozów,ale to tak musi już byc :) byle do wiosny ;) Pozdrawiam :*
Ufciak :*
&feature=related
946
#ufciak nieaktywny
7 lutego 2012r. o 14:14
Magnum, Jowitko, E, Pannusiu, Baxik bardzo bardzo dziękuję za życzonka:):) największe marzenia moje dwa już spełnione...czego chcieć więcej:):) buziaki dla Wszystkich i Ciebie Arturze też. Dziękuje za skorzystanie z Twojego domku:):)
3145
#hemi nieaktywny
7 lutego 2012r. o 15:46
ktos ma urodziny??;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
946
#ufciak nieaktywny
7 lutego 2012r. o 16:04
ja Hemi:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza