Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3145
#hemi nieaktywny
7 lutego 2012r. o 21:24
ufciak napisał(a): ja Hemi:)

sto lat sto lat nie zyje żyje nam:):) p.s. dobra swoje odśpierwalem tooo... gdzie tort??:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
946
#ufciak nieaktywny
8 lutego 2012r. o 8:23
Proszę Hemi specjalnie dla CIebie upiekłam:)[img=1328685834_1795v26.jpg]
7632
#VIP007 nieaktywny
8 lutego 2012r. o 17:20
O jejjjku ufciak ;) ZA PÓŻNO,,,,,ale mimo to z całego serca życzę Ci zdrowia ,szczęścia ,pomyślności i spełnienia marzeń :* [img=1328717970_pb97ttb.gif]
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 lutego 2012r. o 3:01
ufciak napisał(a): Magnum, Jowitko, E, Pannusiu, Baxik bardzo bardzo dziękuję za życzonka:):) największe marzenia moje dwa już spełnione...czego chcieć więcej:):) buziaki dla Wszystkich i Ciebie Arturze też. Dziękuje za skorzystanie z Twojego domku:):)

Witam Wszystkich !
No ja jak zwykle jestem spóźniony ale miałem powód zdrowotny który myślę że chyba się już wyjaśnił. Mianowicie miałem bóle od cewnika ale dziś lekarz wymienił mi na nowy poszło dobrze ale potrzebuję kilku dni żeby się do niego przyzwyczaić.

Ufciaku ode mnie przyjmij chociaż też spóźnione ale napewno szczere życzenia urodzinowe. Przedewszystkim życzę Ci zdrowia żebyś miała siłę sprostać wszystkim przeciwnością losu, szczęścia żeby nigdy Cię nie opuszczało, miłości rodzinnej , pociechy z dzieciątka i męża oraz wielu bożych błogosławieństw :* :* :* :* :* :* :*

Co do spotkania to jestem oczywiście za w dogodnym dla wszystkich terminie. Domek jest Nasz więc ani Ty ani nikt inny za nic nie musi mi dziękować. Miło mi że tu odbyła się ta uroczystość.

Dopisane 09.02.2012r. o godz. 02:34:

Jowita napisał(a): Arturze dbaj jeszcze bardziej o siebie, bo to nie dobry okres do chorowania :* :* :*

Jowito dbam jak wieje to siedzę w domku i czekam jak my wszyszcy na wiosnę. To już niedługo już mrozy od poniedziałku będą mniejsze już da się żyć a nie tak jak w miniony tydzień. Marzłem w w nocy i nic mi się nie chciało. :* :* :* :* :* :*

Dopisane 09.02.2012r. o godz. 02:41:

E napisał(a): Arturze :* mam nadzieję, że u Ciebie wszystko pod kontrolą :) Musimy trzymać się "ciepłych myśli" i ludzi, bo mrozy potrwają jeszcze kilka dni Domownicy :* :* :*

E z tą moją kontrolą bywa różnie ale się staram. Tak jeszcze kilka dni i odżyjemy bo ten tydzień był fatalny :* :* :* :* :*

Dopisane 09.02.2012r. o godz. 02:48:

magnum44 napisał(a):
Pociechą jest jednak to, że wymrozi wszelkie paskudne bakterie i wirusy!!
A my się trzymamy cieplutko i dajemy mu radę:)

Magnum no już chyba wymroziło po takich mrozach to już nic nam nie straszno :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 09.02.2012r. o godz. 03:01:

VIP007 napisał(a): Hejka wszystkim ,-witaj,, Arturze Waleczny'' czas ucieka ,pomyśleć tylko ,że już minął jeden miesiąc nowego roku ,mam nadzieję że kolejne miesiące naładują w pełni Twoje bateryjki i zdrówka nie zabraknie- czego życzę z całego serca

Vipo7 Czas leci. I drugiego miesiąca zaraz połowa będzie. Oby Twoje słowa były prorocze he he a o swoich też pamiętaj pamiętaj ok :*
5221
#Jowita nieaktywny
9 lutego 2012r. o 7:46
Witam :* Arturze :*:*:*
:*

Dopisane 09.02.2012r. o godz. 07:46:

Trzymaj się cieplutko :* :* Miłego dnia wszystkim i przypominam...jutro już piątek :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 lutego 2012r. o 8:27
Tak , piątek nareszcie :) Artucho , tradycyjnie trzymam kciuki :)
Miłego dnia Domownicy :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 lutego 2012r. o 10:50
Pannazdzieckiem napisał(a): ... piątek nareszcie :) ...

... a od jutra tańce, hulanki i swawole : )

Pozytywnego "końca tygodnia" domownikom życzę : )
~:) niezalogowany
9 lutego 2012r. o 11:04
Hegemonie :| wszelki duch ..... :)
Wierzysz czy nie, to ja Gocha ..albo i nie :D :P
Pozdrawiam i proszę o więcej :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza