ufciak napisał(a): Magnum, Jowitko, E, Pannusiu, Baxik bardzo bardzo dziękuję za życzonka:):) największe marzenia moje dwa już spełnione...czego chcieć więcej:):) buziaki dla Wszystkich i Ciebie Arturze też. Dziękuje za skorzystanie z Twojego domku:):)
Witam Wszystkich !
No ja jak zwykle jestem spóźniony ale miałem powód zdrowotny który myślę że chyba się już wyjaśnił. Mianowicie miałem bóle od cewnika ale dziś lekarz wymienił mi na nowy poszło dobrze ale potrzebuję kilku dni żeby się do niego przyzwyczaić.
Ufciaku ode mnie przyjmij chociaż też spóźnione ale napewno szczere życzenia urodzinowe. Przedewszystkim życzę Ci zdrowia żebyś miała siłę sprostać wszystkim przeciwnością losu, szczęścia żeby nigdy Cię nie opuszczało, miłości rodzinnej , pociechy z dzieciątka i męża oraz wielu bożych błogosławieństw :* :* :* :* :* :* :*
Co do spotkania to jestem oczywiście za w dogodnym dla wszystkich terminie. Domek jest Nasz więc ani Ty ani nikt inny za nic nie musi mi dziękować. Miło mi że tu odbyła się ta uroczystość.
Dopisane 09.02.2012r. o godz. 02:34:
Jowita napisał(a): Arturze dbaj jeszcze bardziej o siebie, bo to nie dobry okres do chorowania :* :* :*
Jowito dbam jak wieje to siedzę w domku i czekam jak my wszyszcy na wiosnę. To już niedługo już mrozy od poniedziałku będą mniejsze już da się żyć a nie tak jak w miniony tydzień. Marzłem w w nocy i nic mi się nie chciało. :* :* :* :* :* :*
Dopisane 09.02.2012r. o godz. 02:41:
E napisał(a): Arturze :* mam nadzieję, że u Ciebie wszystko pod kontrolą :) Musimy trzymać się "ciepłych myśli" i ludzi, bo mrozy potrwają jeszcze kilka dni Domownicy :* :* :*
E z tą moją kontrolą bywa różnie ale się staram. Tak jeszcze kilka dni i odżyjemy bo ten tydzień był fatalny :* :* :* :* :*
Dopisane 09.02.2012r. o godz. 02:48:
magnum44 napisał(a):
Pociechą jest jednak to, że wymrozi wszelkie paskudne bakterie i wirusy!!
A my się trzymamy cieplutko i dajemy mu radę:)
Magnum no już chyba wymroziło po takich mrozach to już nic nam nie straszno :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 09.02.2012r. o godz. 03:01:
VIP007 napisał(a): Hejka wszystkim ,-witaj,, Arturze Waleczny'' czas ucieka ,pomyśleć tylko ,że już minął jeden miesiąc nowego roku ,mam nadzieję że kolejne miesiące naładują w pełni Twoje bateryjki i zdrówka nie zabraknie- czego życzę z całego serca
Vipo7 Czas leci. I drugiego miesiąca zaraz połowa będzie. Oby Twoje słowa były prorocze he he a o swoich też pamiętaj pamiętaj ok :*