arturkedzia napisał(a): poszło dobrze... jeszcze kilka dni i odżyjemy
O, i o takie myślenie chodzi :* Musimy się nim zarażać nawzajem, bo do wiosny trzeba wytrzymać w dobrej kondycji :)
arturkedzia napisał(a): ten tydzień był fatalny :*
Fakt, było kilka akcentów, które brrrr, ale miejmy nadzieję, że to przeszłość :)
Ta piosenka cały czas aktualna :)
Domownicy :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Ślicznie dziękuję Vip007 i Tobie Arturze również za życzenia:):* Kochani tacy jesteście :* tyle szczęścia mi życzycie, że starczy chyba do urodzin za rok hihi:) Arturze to w takim razie jak będziesz już gotowy na odwiedzinki to daj znać:):* a na pewno się zjawimy:* buuuziaki:)
Dopisane 09.02.2012r. o godz. 19:59:
Ślicznie dziękuję Vip007 i Tobie Arturze również za życzenia:):* Kochani tacy jesteście :* tyle szczęścia mi życzycie, że starczy chyba do urodzin za rok hihi:) Arturze to w takim razie jak będziesz już gotowy na odwiedzinki to daj znać:):* a na pewno się zjawimy:* buuuziaki:)
Ufciak :* musisz być bardzo szczęśliwa, że aż posty powtarzasz :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Jowitko :* dzisiaj Ty masz optymistyczny termometr, bo u mnie -20 C ;(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.