Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Gocha niezalogowany
3 kwietnia 2012r. o 16:24
Artucho, z moją porywczą naturą mogłoby to być bardzo niebezpieczne :D
Więc ograniczam się do tych kurzych i z przykrością stwierdzam, że i te nie wszystkie ostają się całe :D :P:P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
3 kwietnia 2012r. o 21:20
Dobry wieczór wszystkim :*
Dobry wieczór Arturze :* :* :* Mam dzisiaj bardzo miły dzień :) dużo miłych rzeczy się dzisiaj zdarzyło :) Jak jeszcze to wszystko dojdzie do skutku to będę szczęśliwa :)
&feature=bf_prev&list=FLs9Ibiw_PX105ePmzqjDOYw&lf=plpp_video
3145
#hemi nieaktywny
3 kwietnia 2012r. o 23:22
dobry wieczer wszystkim:)
a ja sie rozmarzyłem...ech...Subaru Impreza WRX STi jako słuzbowa karetka,ech...[img=1333488125_crdommc.jpg]

Dopisane 03.04.2012r. o godz. 23:22:

[img=1333488146_cf9xftg.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
6979
E
4 kwietnia 2012r. o 6:42
Arturze :* :* to dzisiaj ma być u Ciebie lekarz? Oczywiście zakładamy, że wszystko pójdzie jak należy i będziesz "nówka, sztuka" :) Domownicy :* :* oby chwile szczęśliwe przeważały nad tymi mniej szczęśliwymi, bo to miłe uczucie, prawda Sylvio :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4834
#nieznajomy nieaktywny
4 kwietnia 2012r. o 9:48
Życzę zdrowia Arturku :* :* .Pozdrów w moim imieniu Rodziców :* :* :*
3145
#hemi nieaktywny
5 kwietnia 2012r. o 0:21
zdrówki wielkie nasz Prezesie:):):)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
5 kwietnia 2012r. o 2:33
E napisał(a): Arturze :* :* to dzisiaj ma być u Ciebie lekarz? Oczywiście zakładamy, że wszystko pójdzie jak należy i będziesz "nówka, sztuka" :)

Witam Wszystkich !

Dziękuję Wam za wsparcie.

E tak wszystko się zgadza. Wczoraj był lekarz. Prawie jestem nówka sztuka he he.Z wymianą cewnika poszło nam super ale ucha nie przepłukał bo mi w środku spuchło. Mam zapalenie ucha, wypisał mi antybiotyk w kroplach i mam je kilka razy dziennie zapuszczać. Nie po świętuję sobie ale przecież zdrowie jest najważniejsze więc nie ma problemu. Odbiję sobie to latem jak będę ,,zdrowy,, a wy mi w tym pomożecie no nie ?

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
~nieznajomy niezalogowany
5 kwietnia 2012r. o 9:51
- Pomożecie ??!!
- Pomożemy !!
:* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.