sylvia napisał(a): Dzien dobry Arturze :* :* :*
pogoda jest rewelacyjna, wieczorki cieplutkie, musimy nacieszyc sie sloneczkiem bo w tamtym roku bylo go malutko.
Witam Wszystkich !
Tak Moi Drodzy cieszmy się tym co mamy dziś bo jutro nie wiadomo co będzie. Róbmy dobre uczynki bo warto, gdyż przez to sami stajemy się lepsi i okazujmy wdzięczność bo to przecież takie naturalne gdy ktoś nam zrobi taki dobry uczynek. Ja od wielu lat tak robię bo lubię gdy ludzie są uśmiechnięci i szczęśliwi . Ostatnio to wymyśliłem gdy myślałem o sensie mojego życia.
Pogoda wariuje było gorąco teraz ma padać i znów tem. pójdzie w dół. Ja już biorę antybiotyk, Mamę chyba w piątek owiało bo ma bardzo bolesne zapalenie mięśnia w lewej ręce że do góry w ogóle unieść jej nie może, Tatę gardło złapało virusy szaleją po ludziach zamiast też odpoczywać w ten długi wekend. W głowie miałem jakieś plany ale niestety z majowego otwarcia sezonu grillowego u nas aż do odwołania są nici. To pierwszy taki rok bez otwarcia. Czyżby to coś miało by znaczyć ?
Sylwio Droga ostatnie w domu dni mamy trudne ale korzystam ze słonka i ciepełka nawet do 21.00. Każdy taki dzień traktuję jako nagrodę . Cieszę się że jeszcze mogę ją sam odebrać.
Pogodą zmienną jest więc gdy jest dobra to trzeba ją wykorzystać na maxksa. Z życiem też bym tak chciał zrobić bo jest zbyt krótkie ale to już nie jest takie proste. Myślisz że za dużo bym chciał od życia w mojej sytuacji ?, bo czasem też i tak myślę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 01.05.2012r. o godz. 02:55:
bax napisał(a): [c
No,to mogłeś jechac za tym zapachem;) Ty,to masz nosa:*
Witaj:*
W sobotę zrobiliśmy otwarcie sezonu grillowego :) achhh jak miło usiąśc wieczorkiem i odpocząc...
Sezon otwarty:)
Życzę Wam miłego grillowania:* :)
Baxiu Coś Ty nie mogłem bo już po kolacji byłem he he. U mnie kiszka ale cieszę się że wam otwarcie sezonu się udało :* :* :* :* :* :* :* :*