Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2951
#Anonim2951 nieaktywny
27 kwietnia 2012r. o 9:39
Małe "co nieco" Artur odnośnie ocząt : )

Czółko : )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 kwietnia 2012r. o 2:31
E napisał(a): O widzisz, zapowiadają ładną pogodę, to już trzeba coś myśleć a propos a...soczków, chciałam powiedzieć :D
Arturze :* :* Domownicy :* :*

Witam Wszystkich !
No nareście pozbyłem się kocy . Jest super pogoda i samopoczucie mimo problemów też mam od razu lepsze.

E znając naszą zgodność to napewno na myśleniu nie skończymy he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 28.04.2012r. o godz. 02:26:

Hegemon napisał(a): Małe "co nieco" Artur odnośnie ocząt : )
Czółko : )

Hegemonie ja nie wiem czy my myślimy o tych samych oczętach he he. Czółko :)

Pięknego wekendu Wam życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 28.04.2012r. o godz. 02:31:

bax napisał(a): Witaj Artur :* :* :*
W końcu ciepło,Wiooosnaaa :* :D
:*

Baxiu święte słowa w końcu jest ciepło :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
28 kwietnia 2012r. o 10:05
arturkedzia napisał(a): E znając naszą zgodność to napewno na myśleniu nie skończymy he he :*

No, no zabrzmiało nieźle :D :D :*
Arturze :* :* korzystaj ile się da ze słoneczka, a gdy przyjdzie czas, to na pewno coś się zorganizuje ;)
Domownicy :* jak znam życie, to za chwile Hegemon się tu pojawi :D Czółko Hegemonie :) , a z okazji...bez okazji, masz :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
28 kwietnia 2012r. o 22:30
Witaj Artur :* :* :* domownicy :* :)
Pięęękna pogoda,aż grzech w domu siedziec ;) aaaleee "przy sobocie,po robocie",można spokojnie do "domciów" zawitac' ;) ...
Ogólnie to dziwny spokój,cisza :| ...,ale promienie złapane,kolorki nabrane,i jest o.k.:)
;)

Miłego i udanego weekendu:* :)

3186
#arturkedzia nieaktywny
29 kwietnia 2012r. o 2:42
E napisał(a): [No, no zabrzmiało nieźle :D :D :*
Arturze :* :* korzystaj ile się da ze słoneczka, a gdy przyjdzie czas, to na pewno coś się zorganizuje ;)

E ważne że my wiemy że nie ma w tym drugiego dna he he. Staram się tak robić i napewno coś pomyślimy ale nie w najbliższym czasie gdyż od przed wczoraj mamy poważny kłopot który szybko trzeba rozwiązać a tu akurat jest tyle wolnego. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 29.04.2012r. o godz. 02:42:

bax napisał(a): Witaj Artur :* :* :* domownicy :* :)
Pięęękna pogoda,aż grzech w domu siedziec ;) aaaleee "przy sobocie,po robocie",można spokojnie do "domciów" zawitac' ;) ...

Baxiu u mnie plan zajęć jest taki ale korzystam ile się da ze słonka. Już wczoraj nawet zapachy grilla czółem w powietrzu ale po niedzieli ma lać i będą burze więc nie będzie pogody na grilla. Niektórzy będą zawiedzeni :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
3118
#sylvia nieaktywny
29 kwietnia 2012r. o 9:37
Dzien dobry wszystkim :*
Dzien dobry Arturze :* :* :*
pogoda jest rewelacyjna, wieczorki cieplutkie, musimy nacieszyc sie sloneczkiem bo w tamtym roku bylo go malutko.
7612
bax
29 kwietnia 2012r. o 11:23
arturkedzia napisał(a): Już wczoraj nawet zapachy grilla czółem w powietrzu ale...

No,to mogłeś jechac za tym zapachem;) Ty,to masz nosa:*
Witaj:*
W sobotę zrobiliśmy otwarcie sezonu grillowego :) achhh jak miło usiąśc wieczorkiem i odpocząc...
Sezon otwarty:)
Życzę Wam miłego grillowania:* :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 maja 2012r. o 2:55
sylvia napisał(a): Dzien dobry Arturze :* :* :*
pogoda jest rewelacyjna, wieczorki cieplutkie, musimy nacieszyc sie sloneczkiem bo w tamtym roku bylo go malutko.

Witam Wszystkich !
Tak Moi Drodzy cieszmy się tym co mamy dziś bo jutro nie wiadomo co będzie. Róbmy dobre uczynki bo warto, gdyż przez to sami stajemy się lepsi i okazujmy wdzięczność bo to przecież takie naturalne gdy ktoś nam zrobi taki dobry uczynek. Ja od wielu lat tak robię bo lubię gdy ludzie są uśmiechnięci i szczęśliwi . Ostatnio to wymyśliłem gdy myślałem o sensie mojego życia.

Pogoda wariuje było gorąco teraz ma padać i znów tem. pójdzie w dół. Ja już biorę antybiotyk, Mamę chyba w piątek owiało bo ma bardzo bolesne zapalenie mięśnia w lewej ręce że do góry w ogóle unieść jej nie może, Tatę gardło złapało virusy szaleją po ludziach zamiast też odpoczywać w ten długi wekend. W głowie miałem jakieś plany ale niestety z majowego otwarcia sezonu grillowego u nas aż do odwołania są nici. To pierwszy taki rok bez otwarcia. Czyżby to coś miało by znaczyć ?

Sylwio Droga ostatnie w domu dni mamy trudne ale korzystam ze słonka i ciepełka nawet do 21.00. Każdy taki dzień traktuję jako nagrodę . Cieszę się że jeszcze mogę ją sam odebrać.
Pogodą zmienną jest więc gdy jest dobra to trzeba ją wykorzystać na maxksa. Z życiem też bym tak chciał zrobić bo jest zbyt krótkie ale to już nie jest takie proste. Myślisz że za dużo bym chciał od życia w mojej sytuacji ?, bo czasem też i tak myślę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 01.05.2012r. o godz. 02:55:

bax napisał(a): [c
No,to mogłeś jechac za tym zapachem;) Ty,to masz nosa:*
Witaj:*
W sobotę zrobiliśmy otwarcie sezonu grillowego :) achhh jak miło usiąśc wieczorkiem i odpocząc...
Sezon otwarty:)
Życzę Wam miłego grillowania:* :)

Baxiu Coś Ty nie mogłem bo już po kolacji byłem he he. U mnie kiszka ale cieszę się że wam otwarcie sezonu się udało :* :* :* :* :* :* :* :*

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.