Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 maja 2012r. o 7:46
arturkedzia napisał(a): ...pierwszy taki rok bez otwarcia. Czyżby to coś miało by znaczyć ?

Pozory mylą Drogi Prezesie , jeszcze ksiądz z Radogoszczy o nas usłyszy :D :D :D
Miłego dnia Arturze i Wam Domownicy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
1 maja 2012r. o 8:09
arturkedzia napisał(a): ... bez otwarcia. Czyżby to coś miało by znaczyć ?

Oczywiście, że tak :) Oznacza to tyle, że rozpoczęcie sezonu zostanie przesunięte w czasie ;) Jak na razie, to duuużo zdrówka Arturze :* :* :* dla Rodziców oczywiście też :* Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5183
magnum44
1 maja 2012r. o 21:30
arturkedzia napisał(a):
...
Czyżby to coś miało by znaczyć ?

Pogodą zmienną jest...

Kochany Arturze :*:*

To oznacza tylko jedno: sezon grilowania rozpocznie się trochę później !!

Zdrowie naszego "Prezesa" i jego bliskich ważniejsze jest od rozpoczęcia sezonu grilowego, więc kurujcie się kochani :*:*:*

Zmienną jest, jak kobieta;)

... ale dobra jest zawsze - zależy to od naszego "podejścia" :):)

Zdrowia Ci życzę i dalszego nieustającego pięknego uśmiechu, jakim nas obdzrzasz:*

Domownicy :*:*

&ob=av2e

Dopisane 01.05.2012r. o godz. 21:30:

E napisał(a): ... Oznacza to tyle, że rozpoczęcie sezonu zostanie przesunięte w czasie ;)

E, nie czytając Twojego posta napisałam bardzo podobnie ;);)

Wiesz, o co mi "biega" :P

&feature=related :) :)

Proszę się nie śmiać !!

To jest po prostu REWELKA !!

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
6979
E
2 maja 2012r. o 6:43
Arturze :* :* :* mam nadzieję, że już jest ...nadzieja na powrót do zdrówka :) :) :)
Domownicy :* :*
magnum44 napisał(a):
E, nie czytając Twojego posta napisałam bardzo podobnie ;);)

No comment :* :* czy jakoś tak :D
A żebyś nie była osamotniona w "dinozaurowych" utworkach, to proszę :) :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 maja 2012r. o 8:31
Rewelka , patrz pan , takie cuda :).
Arczi , jesteś Wielki , i dziwi mnie fakt , że jeszcze tego nie zauważyłeś. Miłego dnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
3 maja 2012r. o 10:32
Arturze :* :* i dla Rodziców :* :* zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :) :) Domownicy miłego dzionka :*

5183
magnum44
3 maja 2012r. o 10:32
Art, buziaczki świąteczne dla Ciebie :*:*

Ostatni dzień wolnego ;(
Wiem, że zaraz weekend, ale nie każdy ma go wolny ;)

Mam nadzieję, że Ty i Rodzice już jesteście zdrowi :):)

Domownicy :*:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
5 maja 2012r. o 9:47
magnum44 napisał(a): ... Love bites ...

Czółko pozytywni : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.