Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
26 maja 2012r. o 2:14
Pannazdzieckiem napisał(a): Co się odwlecze , to nie uciecze , jak mawiają mądrzy ludzie :)

Witam Wszystkich !
Paniusiu masz rację też tak myślę lato przed nami ale teraz będę pilnował bardziej terminów żeby się na siebie nie nakładały. Dzięki za wyrozumiałość.

Dopisane 26.05.2012r. o godz. 02:03:

hemi napisał(a): ten weekend i nam odpada ale jak sie uda to może i nastepny,grafikowo mam wolny,ale z drugiej strony mamy Rajd Dolnośląski i trzeba by sie w końcu wybrac na jakis OS aby pokibicować Kajto za sterami imprezki:)

Chemi to tak jest że z terminami jest problem żeby wszystkim pasowało bo jak sam wiesz jak się zrobi ciepło to dużo się w terenie ciekawego dzieje ale może jakoś się zgramy. :)

Dopisane 26.05.2012r. o godz. 02:14:

zraniona napisał(a): Witam Arturku,wskoczylam tylko przejazdem tutaj do Ciebie zajrzec o zdrowie zapytac ,

Ranna coś słyszałem że teraz gdzie indziej szalejesz ale miło że o mnie pamiętasz. Zdrówko Mamy uległo znacznej po prawie a mój stan jest nie zmiennie tragicznie stabilny he he. Tobie też w tym szaleństwie zdrówka życzę :* :* :* :* :* :* :* :*

Udanego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
26 maja 2012r. o 21:47
Artur:* weekend tylko szybko mija :| ;) ...
Witam W Twoim domciu:* i korzystając z okazji tego pięknego i wyjątkowego dnia,
Pragnę złożyc serdeczne życzenia Wszystkim Mamom :* :)
:)...

Pozdrawiam i zdrówka Wszystkim życzę:*:)
6979
E
26 maja 2012r. o 22:19
bax napisał(a): Pragnę złożyc serdeczne życzenia Wszystkim Mamom :* :)

Podziękował :D :*
Arturze :* Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3225
#erjotka nieaktywny
27 maja 2012r. o 13:51
Wpadłam na chwilkę, powiedzieć, że dokonałam tego, co obiecałam... : ) Było pięknie, wzruszająco, radośnie ... Życzę wszystkim miłego dnia! : )))
6979
E
29 maja 2012r. o 6:15
Dziękuję Eri :) :*

Dopisane 29.05.2012r. o godz. 06:15:

Patrzę za okno i zastanawiam się nad meandrami ludzkiego losu.
Słońce i deszcz, cisza i hałas, tłumy i samotność.
Życzę Wam słońca, ciszy i wypróbowanych Przyjaciół :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
29 maja 2012r. o 8:30
E napisał(a): ... Patrzę za okno i zastanawiam się ...

Ciekawe, czy też masz takie "sekretne" jak Johnny ? : )

Czółko pozytywni : )

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 maja 2012r. o 9:58
To będzie piękny dzień , może dlatego , że się wyspałem :D
Oczywiście masz rację Hegemonie , pozytywnie zakręceni :D
Miłego dnia :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
29 maja 2012r. o 10:32
Pannazdzieckiem napisał(a): To będzie piękny dzień , może dlatego , że się wyspałem :D ...

Ciekawe KTO ...
... wczoraj Panience kołysankę śpiewał ? : )

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.