Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
23 maja 2012r. o 7:45
arturkedzia napisał(a):
VIPO7 wzowimy nie tylko projekcję he he :)
:D :D Witaj Arturze Waleczny :* spoko ,jasne ,że się wznowi ,,,pogoda powraca,słoneczko nas nie opuszcza,,,i oby ząbek nie narozrabiał u Ciebie to myślę ,że wszystko będzie łoki-toki :D
,,,Hejka milusia E,, dzień bez Ciebie to dzień stracony :* :* ,wiesz nie może być zawsze zgodności zdań i poglądów,,życie stało by się monotonne :P :P -samo życie :D :D
Pozdrawiam wszystkich cieplutko życząc dnia bez piorunków :D :* :* no i zdrówka -3majcie się
&feature=related
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 maja 2012r. o 8:25
arturkedzia napisał(a): ... Dawno Was nie widziałem :)

Mówisz i masz Prezesie :) Ogłaszam zapisy na trzy wolne miejsca w sobotę , lub niedzielę ( do decyzji Prezesa ) na podróż w nieznane ... E ... , znane i lubiane :D
Miłego dnia Tobie i Domownikom :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
24 maja 2012r. o 2:39
Hegemon napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Paniusiu ja myślę że Ty przesadzasz he he he :) ...

Jak zwykle Artur : )

Czółko pozytywni : )

Witam Wszystkich !
Hegemonie to akurat było niezwykłe bo zwykle Paniusia pisze dłuższe teksty dlatego przekornie nap. tak o ,,mikrej,, ilości jego tekstu . Czółko :)

Dopisane 24.05.2012r. o godz. 02:16:

E napisał(a): [Arturze :* powiało, zabłysło, popadało i po burzy :D
Fajnie by było, żeby nasze"burze" życiowe trwały tak krótko :) :)
Domownicy :*

E to byłoby super ale niestety tzw. ,,burze życiowe,, to najczęściej choroby przewlekłe he he :* :* :* :* :* :*

Dopisane 24.05.2012r. o godz. 02:24:

E napisał(a): []
Arturze :* kolejny piękny dzionek, mam nadzieję, że ząb przestał boleć, bo taki ból potrafi zatruć radość życia.
Domownicy :*

E Dzięki za troskę. Ból zęba jeszcze jest ale jakby mniejszy bo płukam go takim płynem LISTERINE. Oby mi przeszło bo boję się dentysty :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 24.05.2012r. o godz. 02:31:

VIP007 napisał(a): [ Witaj Arturze Waleczny :* spoko ,jasne ,że się wznowi ,,,pogoda powraca,słoneczko nas nie opuszcza,,,i oby ząbek nie narozrabiał u Ciebie to myślę ,że wszystko będzie łoki-toki :D

VIPO7 Słonko napewno będzie a ząbek chyba już opanowałem :) także musi być dobrze.

Dopisane 24.05.2012r. o godz. 02:37:

Pannazdzieckiem napisał(a): [Mówisz i masz Prezesie :) Ogłaszam zapisy na trzy wolne miejsca w sobotę , lub niedzielę ( do decyzji Prezesa ) na podróż w nieznane

Paniusiu dzień Wy wybierzcie oby tylko nie padało :)

Dopisane 24.05.2012r. o godz. 02:39:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
24 maja 2012r. o 8:40
arturkedzia napisał(a):
Paniusiu dzień Wy wybierzcie

Dwie takie Bolecnautki chcą jechać w sobotę , a jedna taka w niedzielę. Jak demokracja , to demokracja :) Jedziemy w sobotę ... jeszcze dwa miejsca wolne :)

Miłego Prezesie :) Domownicy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 maja 2012r. o 2:16
Pannazdzieckiem napisał(a):
arturkedzia napisał(a):
Paniusiu dzień Wy wybierzcie

Dwie takie Bolecnautki chcą jechać w sobotę , a jedna taka w niedzielę. Jak demokracja , to demokracja :) Jedziemy w sobotę ... jeszcze dwa miejsca wolne :)

Miłego Prezesie :) Domownicy :)

Witam Wszystkich !
Paniusiu przekombinowałem tak się złożyło że muszę nasze spotkanie przełożyć na przyszły tydzień po prostu zapomniałem że mam coś już zaplanowane, przepraszam wybaczcie ;(
4335
25 maja 2012r. o 7:12
Co się odwlecze , to nie uciecze , jak mawiają mądrzy ludzie :)
Miłego dnia Arczi , Tobie i Domownikom :D

3145
#hemi nieaktywny
25 maja 2012r. o 17:00
ten weekend i nam odpada ale jak sie uda to może i nastepny,grafikowo mam wolny,ale z drugiej strony mamy Rajd Dolnośląski i trzeba by sie w końcu wybrac na jakis OS aby pokibicować Kajto za sterami imprezki:)

Ze wszystkich rajdów w RSMP ten jest najbliżej ,a OSy będą nawet kawałek za Lwówkiem:)[img=1337957999_viirtv5.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4067
#zraniona nieaktywny
25 maja 2012r. o 20:08
Witam Arturku,wskoczylam tylko przejazdem tutaj do Ciebie zajrzec o zdrowie zapytac , Cala twoja rodzinke pozdrowic i Ciebie goraco ucalowac :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.