Pannazdzieckiem napisał(a): :D :D :D ale się wysiliłem :D Miłego :D
Witam Wszystkich !
Wczoraj odwiedził mnie Nasz Przyjaciel VIPO7. Pogoda była piękna więc całe po południe byliśmy na dworze gawędząc relaksacyjnie na różne tematy. Cieszę się że w końcu mamy pogodę bo aż chce się żyć.
Paniusiu ja myślę że Ty przesadzasz he he he :)
Dopisane 20.05.2012r. o godz. 01:40:
E napisał(a): Paniusiu :* bo Ty jesteś myślicielem :D
Arturze :* Domownicy :*
E jest jest i to dobrym ,,myśliwcem,, he he. I napewno coś pozytywnego w związku z Nami wymyśli. :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 20.05.2012r. o godz. 01:47:
bax napisał(a): Też tak myślę:* :)
Arturze,pogoda nam sprzyja na regenerowanie sił,zimno i spacery nie wskazane;)...
Potem,to już z "górki";)...
:)
Baxiu teraz będziemy się tylko regenerować bo w końcu coś się dzieje u Nas pozytywnego o pogodzie już nie wspomnę :* :* :*
Dopisane 20.05.2012r. o godz. 02:02:
VIP007 napisał(a): Witaj Arturku Waleczny :* witaj E.. :* i wszyscy zrzeszeni i nie zrzeszeni :D :D widzicie co się wyprawia za oknem :] będzie grzało,chyba słonko sobie przypomniało o nas :P :P
&feature=relmfu
!! kurcze chyba się zakochałem czy co ?? ??
3majcie się cieplutko :D :D
VIPO7 ale narobiłeś mi wczoraj bałaganu w głowie tymi nowinkami technicznymi a teraz jeszcze i tu. Ale się ładnie poruszają do rytmu he he. Fajnie że mnie odwiedziłeś, dzięki :)
Dopisane 20.05.2012r. o godz. 02:14:
E napisał(a):
VIP007 napisał(a): !! kurcze chyba się zakochałem czy co ?? ??
Ale to chyba dobrze ;) "motyle w brzuchu" i takie tam :D
Serdecznie życzę takich stanów oraz oczywiście odwzajemnienia :)
Arturze :* :* Domownicy :* :*
Dawno nie było :) :)
E w jego przypadku to raczej beznadziejna sprawa bo nie ma żadnego kontaktu z Szakirą he he
Tak to jest piękny i wzruszający utwór, dzięki za przypomnienie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
#Pannazdzieckiem nieaktywny 20 maja 2012r. o 22:51
Dziękuję Przyjacielu. Teraz Ty coś musisz napisać , wiem , że to trudne , ale dasz radę . Wierzę w Ciebie :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Arturze :* wszak ja VIP-o nie Shakiry życzę :| ale kobity z krwi i kości :D
Imprezy, poprawiny, poprawiny do poprawin :D :D :D
Ale my damy radę ;)
Domownicy :* :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Witaj Arturze Waleczny i wszyscy zrzeszeni i nie zrzeszeni,,
arturkedzia napisał(a): VIPO7 ale narobiłeś mi wczoraj bałaganu w głowie tymi nowinkami technicznymi a teraz jeszcze i tu. Ale się ładnie poruszają do rytmu he he. Fajnie że mnie odwiedziłeś, dzięki :)
Arturze miło było się spotkać i pogadać na luzie :D :D cieszę się ,że temacik techniczny Cię poruszył- nas pląci-drucików takie sprawy kręcą :] wiesz i można oko pocieszyć jak jest co pooglądać ,,,myślę że kiedyś wznowimy projekcję :D :D
Witaj milusia ,,E :*
E napisał(a): Arturze :* wszak ja VIP-o nie Shakiry życzę :| ale kobity z krwi i kości :D
no i jeszcze motylków :D :D jesteś nie powtarzalna i taką Cię lubię :* ale przyznam się szczerze ,że de fakto ,te kobitki z krwi i kości ooojjj są w obecnych czasach jak gatunek wymarły :D :D wiec lepiej zostać archeologiem :D :D
Pozdrawiam was serdecznie życząc uśmiechu ,pogody ducha i zdrówka -3majcie się :* :* :* cieplutko :D
VIP007 napisał(a): te kobitki z krwi i kości ooojjj są w obecnych czasach jak gatunek wymarły
I tu pozwolisz, że się z Tobą nie zgodzę (co za asertywność w moim wydaniu :| :D ), ja osobiście znam całe mnóstwo takich kobietek :* :*
Czółko Hegemonie, a może tym razem policzek :| :D
Arturze :* powiało, zabłysło, popadało i po burzy :D
Fajnie by było, żeby nasze"burze" życiowe trwały tak krótko :) :)
Domownicy :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Pannazdzieckiem napisał(a): Dziękuję Przyjacielu. Teraz Ty coś musisz napisać , wiem , że to trudne , ale dasz radę . Wierzę w Ciebie :)
Witam Wszystkich !
Trochę błyskało, grzmiało i po padało a po burzy wczoraj była piękna pogoda i cały wieczór spędziłem na dworze. Byłoby super ale rozbolał mnie ząb i nie wiem co to dalej będzie. Dobrze że u Mamy z ręką nadal jest po poprawa już może pogłaskać się tą chorą ręką po głowie :)
Paniusiu bardzo proszę. Ok to ja nap. tak. Użyję skrótu dotyczącego Nas . Dawno Was nie widziałem :)
Dopisane 23.05.2012r. o godz. 02:56:
E napisał(a): Arturze :* wszak ja VIP-o nie Shakiry życzę :| ale kobity z krwi i kości :D
Imprezy, poprawiny, poprawiny do poprawin :D :D :D
Ale my damy radę ;)
Domownicy :* :*
E ja też mu tego życzę i myślę że jest duża szansa na realizację tego tematu. Mam w tym pewne doświadczenie he he. Pewnie że damy radę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 23.05.2012r. o godz. 03:01:
VIP007 napisał(a): Arturze miło było się spotkać i pogadać na luzie :D :D cieszę się ,że temacik techniczny Cię poruszył- nas pląci-drucików takie sprawy kręcą :] wiesz i można oko pocieszyć jak jest co pooglądać ,,,myślę że kiedyś wznowimy projekcję :D :D
VIPO7 wzowimy nie tylko projekcję he he :)
Dopisane 23.05.2012r. o godz. 03:08:
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
arturkedzia napisał(a): Użyję skrótu dotyczącego Nas .
A cóż to za męski szyfr myślowy :| :D
Arturze :* kolejny piękny dzionek, mam nadzieję, że ząb przestał boleć, bo taki ból potrafi zatruć radość życia.
Domownicy :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.