VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny :* widzę ,że się tu miesza wzorcowo ,a co najważniejsze , wszystko jest pod Twoją kontrolą :D Na marginesie napiszę ,że u mnie trwa odliczanie do wylotu już nie wiele pozostało :
Witam Wszystkich !
VIPO7 wszystko jest w normie he he a Ty zrób dobrą dokumentację z tej wycieczki i pozdrów od Nas naszego Przyjaciela Stanisława jeśli uda Ci się z nim tam spotkać. Udanego zwiedzania Ci życzę bo chyba się już przed wyjazdem nie zobaczymy :)
Dopisane 01.06.2012r. o godz. 01:49:
Jowita napisał(a): Jak przyjemnie móc powiedzieć Wam - witajcie :*
Arturze buziolki :* :* :*
Miłego wieczoru :* :)
Jowito my też się cieszymy że z Nami jesteś ale coś niepokoi mnie Twoja wypowiedź czy słusznie ? :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 01.06.2012r. o godz. 02:02:
GosiaM napisał(a): He he , nic z tych rzeczy ..to ja mam moc , ledwo kijkiem szurnęła, a już wyskoczyłeś z norki. A Baxowa mówiła , że trzeba tam włożyć psi wynalazek :| :D :D :D
GosiaM nie przez kij wyskoczyłem tylko z radości że Cię zobaczyłem Ty ,,warszawianko,, bo Cię dawno nie widziałem. Powinnaś też się ucieszyć a nie mnie bidnego kijem szturać he he a z Baxową to ja sobie pogadam o jej metodzie he he :* :*
Dopisane 01.06.2012r. o godz. 02:12:
bax napisał(a): Ciii :> ..
Witaj Artur:*,GosiaM,to już mnie tak zaraziła,że :| ....że hej ;) :D ...
Tylko,uprzedzam,że dziewczyny "grypą śmiechową"zarażają ;)... ..
Baxiu Ty się śmiej ale My mamy do pogadania czego Ty złego GosiaM uczysz he he :* :*
Dopisane 01.06.2012r. o godz. 02:16:
Pannazdzieckiem napisał(a): bax napisał(a): ... Dziś Dzień Bez Stanika :| ...nooo :D
Stąd te szaleństwa ;) :D ...
Kurcze a mnie przy tym nie było :D Arczi będziesz miał o czym myśleć :)
No niestety ja też tylko na myśleniu zostałem bo nikogo u mnie nie było he he.
Dopisane 01.06.2012r. o godz. 02:21:
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*