Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 czerwca 2012r. o 2:04
magnum44 napisał(a): Art, wszystkiego wspaniałego z okazji Dnia Dziecka :*:*:*:*:*:*:*
Pozdrowienia i buziole dla Twoich Rodziców :*:*

Witam Wszystkich !
Magnum44 bardzo Ci dziękuję i wzajemnie bo przecież wszyscy jesteśmy dziećmi rodziców. Buziole przekazane :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 czerwca 2012r. o 8:24
Arczi , myśl intensywnie o Bolecparty :) Miłego dnia Tobie i Domownikom :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
3 czerwca 2012r. o 21:10
Paniusiu :) nie denerwuj się, wszystko jest "pod kontrolą"
Arturze :* :* Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
4 czerwca 2012r. o 2:19
bax napisał(a):
No i mnie dywanik u "Prezesa" czeka :| narozrabiałam:(...
Artur:* zadzwonię:)

Witam Wszystkich !
Baxiu I co ? nie było tak źle chyba na tym dywaniku, jestem łagodny he he. Dzięki za telefon i cieszę się razem z Tobą z ostatnich zmian w Twoim życiu ,oby tak było dalej :* :* :* :*

Dopisane 04.06.2012r. o godz. 01:51:

GosiaM napisał(a): Warszawiaki, to fajni ludzie, a przede wszystkim wiem kto jest kto, bo są nazwiska i fotki w profilu :) Może kiedyś zaproszę co niektórych tutaj ;)
Baxowej nie wolno ruszać, bo to wspaniała dziewczyna i mój osobisty rozśmieszasz :)

GosiaM No nie wiem kto tu ma większą moc do kija he he. Skoro Ty tam jesteś to napewno wszyscy są fajni. Zaproś jestem za :) a z Baxową już załatwiłem żeby Ci więcej nie udzielała instrukcji he he :* :* :* :* Tą muzyką przypominasz mi piękne czasy ;( dzięki :) :*

Dopisane 04.06.2012r. o godz. 01:56:

VIP007 napisał(a): Dobry wieczór Arturze Waleczny ,,,tak jak napisałeś postaram się spotkać z naszym Przyjacielem Stanisławem ,z resztą to zadanie priorytetowe ale różnie to bywa.. :* :*

VIPO7 bywa różnie ale Tobie napewno się uda i czekamy na relację jak wrócisz :)

Dopisane 04.06.2012r. o godz. 02:06:

Pannazdzieckiem napisał(a): Arczi , myśl intensywnie o Bolecparty D

Paniusiu Myślę myślę tak, że jak będzie zdrowie to 15.06 to będzie bardzo miły wieczór ale to dopiero za prawie 2 tyg. się okaże. :)

Dopisane 04.06.2012r. o godz. 02:17:

E napisał(a): Paniusiu :) nie denerwuj się, wszystko jest "pod kontrolą"
Arturze :* :* Domownicy :*

E przepraszam za wczoraj nie zdążyłem coś szukam i muszę znaleźć bo termin mnie troszkę goni. Jak już będę pewny wyborów to powiem Wam o co chodzi i może pokażę jak się uda. No wł. nie wolno się nerwować i tego się trzymajmy tak ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 04.06.2012r. o godz. 02:19:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7612
bax
4 czerwca 2012r. o 22:15
arturkedzia napisał(a):
Baxiu I co ? nie było tak źle chyba na tym dywaniku, jestem łagodny he he. Dzięki za telefon i cieszę się razem z Tobą z ostatnich zmian w Twoim życiu ,oby tak było...

Artur:* w pierwszej chwili,nogi mi się ugięły :) ale fakt,na dywaniku było miło :)
Co,do zmian-hmmm...jestem na "półmetku" ?:|...
Kurde,człowieku :* jak Ty i Przyjaciele:*,to robicie :| ...
&feature=relmfu
Narzuciliście mi nie "szybkie tempo :> ;) tylko maraton ;) :D
Kocham Was:* Dziękuję :)
6979
E
5 czerwca 2012r. o 19:51
Arturze :* z taką głową do interesów, jak Ty masz, to już dawno powinieneś być Prezesem... jakiejś korporacji :D
Wiem, wiem, żadna korporacja nie zastąpi Ci prezesowania w Domku ;) :*
Domownicy :*
Popatrzcie, można? można :) [img=1338918665_5xg9e4x.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 czerwca 2012r. o 2:28
bax napisał(a): Artur:* w pierwszej chwili,nogi mi się ugięły :) ale fakt,na dywaniku było miło :) Co,do zmian-hmmm...jestem na "półmetku" ?:|...
Kurde,człowieku :* jak Ty i Przyjaciele:*,to robicie :| ...
Narzuciliście mi nie "szybkie tempo :> ;) tylko maraton ;) :D
Kocham Was:* Dziękuję :) [/]

Witam Wszystkich
Baxiu i widzisz niepotrzebnie się martwiłaś :) Ja to w sumie nic nie robię he he ale Ty i Przyjaciele to rozkręciliście się na maksa i dobrze bo to przyjemne z pożytecznym. Cieszę się że jesteś zadowolona i uśmiechnięta. Tak trzymaj :* :* :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
7 czerwca 2012r. o 9:47
E napisał(a): ... Popatrzcie, można? ...

Ale dlaczego nie na czerwono ? : ) !

Czółko pozytywni : )

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza