bax napisał(a):
No i mnie dywanik u "Prezesa" czeka :| narozrabiałam:(...
Artur:* zadzwonię:)
Witam Wszystkich !
Baxiu I co ? nie było tak źle chyba na tym dywaniku, jestem łagodny he he. Dzięki za telefon i cieszę się razem z Tobą z ostatnich zmian w Twoim życiu ,oby tak było dalej :* :* :* :*
Dopisane 04.06.2012r. o godz. 01:51:
GosiaM napisał(a): Warszawiaki, to fajni ludzie, a przede wszystkim wiem kto jest kto, bo są nazwiska i fotki w profilu :) Może kiedyś zaproszę co niektórych tutaj ;)
Baxowej nie wolno ruszać, bo to wspaniała dziewczyna i mój osobisty rozśmieszasz :)
GosiaM No nie wiem kto tu ma większą moc do kija he he. Skoro Ty tam jesteś to napewno wszyscy są fajni. Zaproś jestem za :) a z Baxową już załatwiłem żeby Ci więcej nie udzielała instrukcji he he :* :* :* :* Tą muzyką przypominasz mi piękne czasy ;( dzięki :) :*
Dopisane 04.06.2012r. o godz. 01:56:
VIP007 napisał(a): Dobry wieczór Arturze Waleczny ,,,tak jak napisałeś postaram się spotkać z naszym Przyjacielem Stanisławem ,z resztą to zadanie priorytetowe ale różnie to bywa.. :* :*
VIPO7 bywa różnie ale Tobie napewno się uda i czekamy na relację jak wrócisz :)
Dopisane 04.06.2012r. o godz. 02:06:
Pannazdzieckiem napisał(a): Arczi , myśl intensywnie o Bolecparty D
Paniusiu Myślę myślę tak, że jak będzie zdrowie to 15.06 to będzie bardzo miły wieczór ale to dopiero za prawie 2 tyg. się okaże. :)
Dopisane 04.06.2012r. o godz. 02:17:
E napisał(a): Paniusiu :) nie denerwuj się, wszystko jest "pod kontrolą"
Arturze :* :* Domownicy :*
E przepraszam za wczoraj nie zdążyłem coś szukam i muszę znaleźć bo termin mnie troszkę goni. Jak już będę pewny wyborów to powiem Wam o co chodzi i może pokażę jak się uda. No wł. nie wolno się nerwować i tego się trzymajmy tak ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 04.06.2012r. o godz. 02:19:
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*