Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
7 czerwca 2012r. o 10:35
Czółko Hegemonie :)
Proszę bardzo...[img=1339058145_wdtvjna.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 czerwca 2012r. o 3:39
Witam Wszystkich !
Nie wiem co się stało ale wczoraj w nocy odpisałem E Tobie również i jeszcze pozdrowienia od VIPO7 i Stasinka Wam przekazałem a dziś widzę że mego wpisu nie ma choć jak wczoraj kończyłem pisać to na 100% był bo to sprawdziłem. Chyba jakieś duchy ten wpis usunęły he he. Trudno odpisuję jeszcze raz. :)

Dopisane 08.06.2012r. o godz. 03:31:

W środę o 12.30 odebrałem bardzo miły telefon. Zadzwonił VIPO7 i mówi że właśnie siedzą w restauracji i piją ze Stasinkiem zimne napoje. Niestety VIPO miał tylko 40 minut czasu więc nie było czasu na nic więcej niż tylko na rozmowę i zimne napoje. Trudno tak musiało być gdyż VIPA7 wycieczka miała napięty plan zwiedzania. Obaj prosili mnie żebym Wam od nich przekazał serdeczne pozdrowienia ze słonecznej Italii i Watykanu a Stasinek dodał, że ma nadzieję że spotkamy się w szerszym gronie kiedy latem przyjedzie na urlop. Powiedziałem mu , że napewno damy radę takie spotkanie zorganizować. Myślę że się ze mną zgodzicie :) .

Hegemonie ładnie nam E tymi obrazkami działa na wyobraźnię. he he. Czółko :)

Dopisane 08.06.2012r. o godz. 03:39:

E napisał(a): Arturze :* z taką głową do interesów, jak Ty masz, to już dawno powinieneś być Prezesem... jakiejś korporacji :D
Wiem, wiem, żadna korporacja nie zastąpi Ci prezesowania w Domku ;) :* Domownicy :* Popatrzcie, można? można

E zdecydowanie wolę tu prezesować oczywiście dopuki mnie nie odwołacie z tego stanowisku he he. :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
3145
#hemi nieaktywny
8 czerwca 2012r. o 8:35
witam was,ja oczywiście motoryzacyjnie:)

dziś w pracy i to do rana ,a rano...pakujemy namiot ,żarcie,grilla i jedziemy na Sielski Meeting,gdzie będą królowały takie maleństwa:D:D!!!!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 czerwca 2012r. o 10:45
arturkedzia napisał(a): ...Powiedziałem mu , że napewno damy radę takie spotkanie zorganizować. Myślę że się ze mną zgodzicie :) .

Ba Prezesie , już nie mogę się doczekać :D Miłego dnia :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
8 czerwca 2012r. o 21:09
arturkedzia napisał(a): W środę o 12.30 odebrałem bardzo miły telefon. Zadzwonił VIPO7 i mówi że właśnie siedzą w restauracji i piją ze Stasinkiem zimne napoje.

A do mnie też dzwonili, ale miałam spotkanie "zawodowe" i nie mogłam odebrać ;( mam nadzieję, że mi wybaczą :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 czerwca 2012r. o 3:40
hemi napisał(a): witam was,ja oczywiście motoryzacyjnie:)

dziś w pracy i to do rana ,a rano...pakujemy namiot ,żarcie,grilla i jedziemy na Sielski Meeting,gdzie będą królowały takie maleństwa:D:D!!!!

Chemi ładne te furki a gdzie to było czy będzie ?Pozdrów Crow
i przekaż jej :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 09.06.2012r. o godz. 03:33:

Pannazdzieckiem napisał(a): [Ba Prezesie , już nie mogę się doczekać :D Miłego dnia :D :D :D

Paniusiu widzę że zgodni jesteśmy więc damy radę he he :)

Dopisane 09.06.2012r. o godz. 03:40:

E napisał(a): [A do mnie też dzwonili, ale miałam spotkanie "zawodowe" i nie mogłam odebrać ;( mam nadzieję, że mi wybaczą :* :*

E napewno Ci wybaczą. VIPO7 wraca w niedzielę to zda nam relację i fotki też napewno będą. :* :* :* :* :* :* :* :* :*

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 czerwca 2012r. o 7:50
arturkedzia napisał(a):
Paniusiu widzę że zgodni jesteśmy więc damy radę he he :)

Szanowny Panie Prezesie , głupotą z mojej strony byłoby kłócić się z Zarządem Korporacji , jednakowóż pozwolę sobie przypomnieć o Walnym Zgromadzeniu , planowanym w najbliższych dniach. Zapewne przez natłok obowiązków Szanowny Pan Prezes , do tej pory jeszcze , nie wyraził swego zdania w kwestii obecności. :)
Miłego dnia Arczi i Wam Domownicy :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 czerwca 2012r. o 3:19
Pannazdzieckiem napisał(a): Szanowny Panie Prezesie , głupotą z mojej strony byłoby kłócić się z Zarządem Korporacji , jednakowóż pozwolę sobie przypomnieć o Walnym Zgromadzeniu , planowanym w najbliższych dniach. Zapewne przez natłok obowiązków Szanowny Pan Prezes , do tej pory jeszcze , nie wyraził swego zdania w kwestii obecności. :)
Miłego dnia Arczi i Wam Domownicy :D :D :D

Paniusiu spraw jest sporo ale pamiętam o naszym spotkaniu i decyzję podejmę we wtorek :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.