Witam Wszystkich !
Nie wiem co się stało ale wczoraj w nocy odpisałem E Tobie również i jeszcze pozdrowienia od VIPO7 i Stasinka Wam przekazałem a dziś widzę że mego wpisu nie ma choć jak wczoraj kończyłem pisać to na 100% był bo to sprawdziłem. Chyba jakieś duchy ten wpis usunęły he he. Trudno odpisuję jeszcze raz. :)
Dopisane 08.06.2012r. o godz. 03:31:
W środę o 12.30 odebrałem bardzo miły telefon. Zadzwonił VIPO7 i mówi że właśnie siedzą w restauracji i piją ze Stasinkiem zimne napoje. Niestety VIPO miał tylko 40 minut czasu więc nie było czasu na nic więcej niż tylko na rozmowę i zimne napoje. Trudno tak musiało być gdyż VIPA7 wycieczka miała napięty plan zwiedzania. Obaj prosili mnie żebym Wam od nich przekazał serdeczne pozdrowienia ze słonecznej Italii i Watykanu a Stasinek dodał, że ma nadzieję że spotkamy się w szerszym gronie kiedy latem przyjedzie na urlop. Powiedziałem mu , że napewno damy radę takie spotkanie zorganizować. Myślę że się ze mną zgodzicie :) .
Hegemonie ładnie nam E tymi obrazkami działa na wyobraźnię. he he. Czółko :)
Dopisane 08.06.2012r. o godz. 03:39:
E napisał(a): Arturze :* z taką głową do interesów, jak Ty masz, to już dawno powinieneś być Prezesem... jakiejś korporacji :D
Wiem, wiem, żadna korporacja nie zastąpi Ci prezesowania w Domku ;) :* Domownicy :* Popatrzcie, można? można
E zdecydowanie wolę tu prezesować oczywiście dopuki mnie nie odwołacie z tego stanowisku he he. :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*