Jowita napisał(a): O....horera czy tu jakaś burza była i wszystkich wywiało czy to ja wszystkich wystraszyłam ??
Z tego co pamiętam, choć pamięć nie ta :| :D to nie ma szansy, żebyś Ty kogoś wystraszyła :) :) :) :*
Arturze :* kiedy my w końcu znajdziemy czas, żeby się spotkać ;) :D
Domownicy :* :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Horerka nie drażnij barana tymi spotkaniami :> Bo mi zawsze wypada coś, gdzieś...tylko nie z Wami ;( ;(
A....nie znasz wszystkich obliczy mojej mordki hihi :P Nie wszystkie by Ci się spodobały :D
To ja spróbuję :| być grzeczna, żebym nie musiała poznawać Twojej "ciemnej strony" :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
:| , a Ty możesz być inna niż grzeczna :| :| :| :P No powiedz Arturze ,czy Ty widziałeś E niegrzeczną ?? Horera, a może Ona bije naszą Panniusię, a my nic o tym nie wiemy ha ?? Przyznaj się natychmiast !! Od razu idę na party, aby obić Ci cztery litery :P
No widzisz Arturze jak to wyłazi szydło z worka :D :D :D
Jowita napisał(a): Od razu idę na party, aby obić Ci cztery litery :P
Jeśli to ma być argument za Tym, że pójdziesz na party, to przyznaję się do wszystkiego: jestem arogancka, wredna, kłótliwa, uparta...
Przyjdziesz :| oczy kotka :D [img=1339743759_ekmdxzv.jpg]
Uważaj, bo mi bębenki w uszach popękają od tego urządzenia Hemiego :P A kiciu taki słodziutki i te oczęta proszące o podrapanie za uszkami...hi hi już wiem co Luby będzie dzisiaj robił po pracy ....:D
Dopisane 16.06.2012r. o godz. 08:53:
Dzień dobry :D :* No tak..wszyscy szykują się na bolec party :P
No to miłej zabawy Wam życzę,a..i wypijcie na moje zdrówko :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.