Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
8 lipca 2012r. o 21:13
zraniona napisał(a): U mnie wiele sie zmienilo :D

Na przykład... kolor włosów :D
Arturze :* Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7646
#Akiwa nieaktywny
8 lipca 2012r. o 21:32
Dobry wieczór:)
Zajrzałam tu ,żeby życzyć Ci Arturze miłej nocki :) Burz już dziś mam nadzieję nie będzie,więc powinno być spokojnie:)
Pozdrawiam i buziaki zostawiam :*:*:* ;)
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 lipca 2012r. o 3:46
Hegemon napisał(a): Artur : Jesteś, czy Cię nie ma ? : ) Czółko

Witam Wszystkich !
Hegemonie jestem jestem . Dziś myślę że już normalnie będę mógł bez przeszkód pisać.
Czółko :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
9 lipca 2012r. o 20:52
arturkedzia napisał(a): Dziś myślę że już normalnie będę mógł bez przeszkód pisać.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
10 lipca 2012r. o 1:23
E napisał(a):
zraniona napisał(a): U mnie wiele sie zmienilo :D

Na przykład... kolor włosów :D
:D :D :D ale za gwieżdziste zmiany fiu fiu,,, coś się wykluwa po wolutku :D :D Witaj Arturze Waleczny coś się tu cisza robi albo mi tak się wydaje :| :| a może to skutki porażeń słonecznych ??? :D :DTak na marginesie Przyjacielu zobacz fotkę poniżej ,rasowo co??[img=1341875391_ivkj9w7.jpg]

Oki ,,na dziś zmian wystarczy
:D :D 3maj się cieplutko Arturze ,,pozdrawiamy :* ,a zapomniałem dodać -junior zadowolony na maxa-fajowo było ,,nic dodać nic ująć''[img=1341876180_i7r0hpy.jpg]
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 lipca 2012r. o 3:40
VIPO7 to Ty jeszcze nie śpisz. Jednak Junior nie dał rady Cię wykończyć he he.

Dopisane 10.07.2012r. o godz. 02:56:

Tobie nie dał rady ale im tak. Po tych szaleństwach z Juniorem nasze ,,wilczury,, do końca wieczoru leżały do góry kołami. Dawno już tak intensywnie nie ćwiczyły z piłką he he. Niech kolega uczy się nowych kawałów to znów spróbujemy się kto jest lepszy. Było fajowo i napeno to powtórzymy. My też cieszymy się że nas ppoznałeś. Fotki zawodowe ładne te odblaski he he. :)

Dopisane 10.07.2012r. o godz. 03:13:

E napisał(a): Wiesz :* jak zaczynamy jakieś "zamieszanie" :| to czasami nam coś wychodzi :D Oby i tym razem :)

Witam Wszystkich !
W końcu burze ustały i ja mogę normalnie pisać . Współczuję tym Wszystkim którzy ucierpieli po tych strasznych burzach.

E też mam taką nadzieję że na końcu zarówno Rocky jak i my wszyscy ludzie dobrej woli będziemy się równie mocno cieszyć :)

Dopisane 10.07.2012r. o godz. 03:21:

zraniona napisał(a): U mnie wiele sie zmienilo :D ale to nie sprawa na forum, opowiem ci kiedys przy okazji jak sie spotkamy

Ranna rozumiem i mam nadzieję że to same pozytywne zmiany. Może mnie zaskoczysz tak jak wczoraj że przyjechałaś sama do baxia :) :* :* :* :* :* :*

Dopisane 10.07.2012r. o godz. 03:30:

Akiwa napisał(a): Dobry wieczór:)
Zajrzałam tu ,żeby życzyć Ci Arturze miłej nocki :) Burz już dziś mam nadzieję nie będzie,więc powinno być spokojnie:)

Akiwo akurat tego wiczoru gdy to pisałaś to już burzy nie było a mi akurat się przysnęło ze zmęczenia bo bałem się zasnąć jak były te straszne burze.A Ty burzy się boisz ? :* :* :* :*

Dopisane 10.07.2012r. o godz. 03:38:

E napisał(a):
VIP007 napisał(a): czyżby czasu wszystkim zabrakło czy chęci?
Ani jednego, ani drugiego :) Trzeba zapytać Gospodarzy, podjąć "męską" decyzję i już :*

E możemy coś powoli po planować tak na następny tydzień. Jeśli będzie pogoda ale podobno ma być. Co o tym myślisz ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 10.07.2012r. o godz. 03:40:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
10 lipca 2012r. o 9:21
arturkedzia napisał(a):
W końcu burze ustały i ja mogę normalnie pisać ...

I oby tak dalej Artur !

Czółko pozytywni : )
6979
E
10 lipca 2012r. o 9:56
arturkedzia napisał(a): E możemy coś powoli po planować tak na następny tydzień.

Na następny, czyli 14. 07, bo chyba o weekend chodzi :)
Potwierdź datę i wtedy rozpuścimy "wici" :D
Miłego dzionka Arturze :* Domownicy :*
&feature=related

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!