VIPO7 to Ty jeszcze nie śpisz. Jednak Junior nie dał rady Cię wykończyć he he.
Dopisane 10.07.2012r. o godz. 02:56:
Tobie nie dał rady ale im tak. Po tych szaleństwach z Juniorem nasze ,,wilczury,, do końca wieczoru leżały do góry kołami. Dawno już tak intensywnie nie ćwiczyły z piłką he he. Niech kolega uczy się nowych kawałów to znów spróbujemy się kto jest lepszy. Było fajowo i napeno to powtórzymy. My też cieszymy się że nas ppoznałeś. Fotki zawodowe ładne te odblaski he he. :)
Dopisane 10.07.2012r. o godz. 03:13:
E napisał(a): Wiesz :* jak zaczynamy jakieś "zamieszanie" :| to czasami nam coś wychodzi :D Oby i tym razem :)
Witam Wszystkich !
W końcu burze ustały i ja mogę normalnie pisać . Współczuję tym Wszystkim którzy ucierpieli po tych strasznych burzach.
E też mam taką nadzieję że na końcu zarówno Rocky jak i my wszyscy ludzie dobrej woli będziemy się równie mocno cieszyć :)
Dopisane 10.07.2012r. o godz. 03:21:
zraniona napisał(a): U mnie wiele sie zmienilo :D ale to nie sprawa na forum, opowiem ci kiedys przy okazji jak sie spotkamy
Ranna rozumiem i mam nadzieję że to same pozytywne zmiany. Może mnie zaskoczysz tak jak wczoraj że przyjechałaś sama do baxia :) :* :* :* :* :* :*
Dopisane 10.07.2012r. o godz. 03:30:
Akiwa napisał(a): Dobry wieczór:)
Zajrzałam tu ,żeby życzyć Ci Arturze miłej nocki :) Burz już dziś mam nadzieję nie będzie,więc powinno być spokojnie:)
Akiwo akurat tego wiczoru gdy to pisałaś to już burzy nie było a mi akurat się przysnęło ze zmęczenia bo bałem się zasnąć jak były te straszne burze.A Ty burzy się boisz ? :* :* :* :*
Dopisane 10.07.2012r. o godz. 03:38:
E napisał(a): VIP007 napisał(a): czyżby czasu wszystkim zabrakło czy chęci?
Ani jednego, ani drugiego :) Trzeba zapytać Gospodarzy, podjąć "męską" decyzję i już :*
E możemy coś powoli po planować tak na następny tydzień. Jeśli będzie pogoda ale podobno ma być. Co o tym myślisz ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 10.07.2012r. o godz. 03:40:
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*