Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
10 lipca 2012r. o 10:32
Łapie te wici i łapię, ale jakoś nigdy nie docieram ;(
Buziole dla wszystkich :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
10 lipca 2012r. o 10:34
Jowitko :* może tym razem :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5221
#Jowita nieaktywny
10 lipca 2012r. o 13:36
E :* :* :*
"Każdy mówi, że ma się jednego najlepszego przyjaciela, ale ja mam ogromne szczęście, bo mam ich więcej ;)" :D :*
7646
#Akiwa nieaktywny
10 lipca 2012r. o 19:43
arturkedzia napisał(a):

Akiwo ,a Ty burzy się boisz ? :* :* :* :*

Witaj Arturze:D :*:*:*
Samej burzy nie boję się ,kiedy jestem w domu bezpieczna,ale boję się skutków,jakie burza może przynieść.
Ostatnio zresztą mieliśmy sporo tego przykładów.
Ale na szczęście już po burzach:)
Teraz pora na słoneczko :) Tak jak w życiu :)
Pozdrawiam cieplutko :*:*:*
:)
6979
E
10 lipca 2012r. o 20:34
Jowita napisał(a): Każdy mówi, że ma się jednego najlepszego przyjaciela, ale ja mam ogromne szczęście, bo mam ich więcej

Ta wypowiedź pokazuje, że na szczęście, lis nie miał racji, mówiąc do Małego księcia "Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół."
PRZYJACIELE:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 lipca 2012r. o 3:53
E napisał(a):
Jowita napisał(a): Każdy mówi, że ma się jednego najlepszego przyjaciela, ale ja mam ogromne szczęście, bo mam ich więcej

Ta wypowiedź pokazuje, że na szczęście, lis nie miał racji, mówiąc do Małego księcia "Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół."
PRZYJACIELE:*

Witam Wszystkich !
E podpisuję się pod tym opisem obiema rękami :)
5221
#Jowita nieaktywny
11 lipca 2012r. o 8:41
Witam :)

"Bajka o Wyspie

Dawno, dawno temu, na oceanie istniała wyspa, którą zamieszkiwały emocje, uczucia oraz ludzkie cechy - takie jak: dobry humor, smutek, mądrość, duma; a wszystkich razem łączyła miłość.

Pewnego dnia mieszkańcy wyspy dowiedzieli się, że niedługo wyspa zatonie. Przygotowali swoje statki do wypłynięcia w morze, aby na zawsze opuścić wyspę.

Tylko miłość postanowiła poczekać do ostatniej chwili. Gdy pozostał jedynie maleńki skrawek lądu - miłość poprosiła o pomoc.

Pierwsze podpłynęło bogactwo na swoim luksusowym jachcie. Miłość zapytała:
- Bogactwo, czy możesz mnie uratować?
- Niestety nie. Pokład mam pełen złota, srebra i innych kosztowności. Nie ma tam już miejsca dla ciebie. - Odpowiedziało Bogactwo.

Druga podpłynęła Duma swoim ogromnym czteromasztowcem.
- Dumo, zabierz mnie ze sobą! - poprosiła Miłość.
- Niestety nie mogę cię wziąć! Na moim statku wszystko jest uporządkowane, a ty mogłabyś mi to popsuć… - odpowiedziała Duma i z dumą podniosła piękne żagle.

Na zbutwiałej łódce podpłynął Smutek.
- Smutku, zabierz mnie z sobą! - poprosiła Miłość,
- Och, Miłość ja jestem tak strasznie smutny, że chcę pozostać sam. - Odrzekł Smutek i smutnie powiosłował w dal.

Dobry humor przepłynął obok Miłości nie zauważając jej, bo był tak rozbawiony, że nie usłyszał nawet wołania o pomoc.
Wydawało się, że Miłość zginie na zawsze w głębiach oceanu…

Nagle Miłość usłyszała:
- Chodź! Zabiorę cię ze sobą! - powiedział nieznajomy starzec.
Miłość była tak szczęśliwa i wdzięczna za uratowanie życia, że zapomniała zapytać kim jest jej wybawca. Dlatego też bardzo chciała się dowiedzieć kim jest tajemniczy starzec. Zwróciła się o poradę do Wiedzy.
- Powiedz mi proszę, kto mnie uratował?
- To był Czas. - Odpowiedziała Wiedza.
- Czas? - zdziwiła się Miłość. - Dlaczego Czas mi pomógł?
- Tylko Czas rozumie, jak ważnym uczuciem w życiu każdego człowieka jest Miłość. - Odrzekła Wiedza."

:* :* Cudownego dnia życzę wszystkim :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 lipca 2012r. o 3:49
Hegemon napisał(a): [I oby tak dalej Artur !
Czółko pozytywni : )

Witam Wszystkich !
Hegemonie no nie wiem czy tak się da bo znów mają być burze. Czółko :)

Dopisane 12.07.2012r. o godz. 03:21:

E napisał(a):
arturkedzia napisał(a): E możemy coś powoli po planować tak na następny tydzień.

Na następny, czyli 14. 07, bo chyba o weekend chodzi :)

E Nie ja miałem na myśli ten następny po niedzieli a w ten i tak ma padać deszcz. Po niedzieli zobaczymy jak się sytuacja rozwinie (np. z pogodą itd) i wtedy podejmiemy decyzję ok ?
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 12.07.2012r. o godz. 03:26:

Jowita napisał(a): Łapie te wici i łapię, ale jakoś nigdy nie docieram ;(
Buziole dla wszystkich :*

Jowita E dobrze mówi może tym razem Ci się uda ? :) :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 12.07.2012r. o godz. 03:40:

Akiwa napisał(a): Witaj Arturze:D :*:*:*
Samej burzy nie boję się ,kiedy jestem w domu bezpieczna,ale boję się skutków,jakie burza może przynieść.
:)

Akiwo masz rację najgorsze są te skutki po burzy tylko można współczuć tym poszkodowanym i pomodlić się o pomoc dla nich do Boga. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 12.07.2012r. o godz. 03:49:

Jowita napisał(a): Witam :)

"Bajka o Wyspie

Dawno, dawno temu, na oceanie istniała wyspa, którą zamieszkiwały emocje, uczucia oraz ludzkie cechy - takie jak: dobry humor, smutek, mądrość, duma; a wszystkich razem łączyła miłość.

- Powiedz mi proszę, kto mnie uratował?
- To był Czas. - Odpowiedziała Wiedza.
- Czas? - zdziwiła się Miłość. - Dlaczego Czas mi pomógł?
- Tylko Czas rozumie, jak ważnym uczuciem w życiu każdego człowieka jest Miłość. - Odrzekła Wiedza."

:* :* Cudownego dnia życzę wszystkim :D

Jowito skąd Ty bierzesz taki mądre bajki ? :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza