Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
12 lipca 2012r. o 10:04
arturkedzia napisał(a): E Nie ja miałem na myśli ten następny po niedzieli a w ten i tak ma padać deszcz. Po niedzieli zobaczymy jak się sytuacja rozwinie (np. z pogodą itd) i wtedy podejmiemy decyzję ok ? :*

Aaaa i wszystko jasne, to spokojnie czekamy na rozwój wydarzeń :)
Arturze :* :*
Domownicy :* :*
&feature=relmfu

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
13 lipca 2012r. o 0:08
Hej Hej Arturze Waleczny,,,fakt końcówka tygodnia nie zapowiada się rewelacyjnie -niska temperatura oraz opady mają jej towarzyszyć :| :| cóż trzeba będzie jednak się wstrzymać na ten tydzień z grilowaniem.Zobaczymy jak będzie w następnym tygodniu,,,Dla poprawy nastroju wrzucam parę fotek z magicznego miejsca na naszym globie :D :D zrobione zaledwie parę dni temu,,fajowo było ,upał -tropik :D :D ale to wszystko Ci opowiem jak się spotkamy.Pozdrawiam cieplutko wraz z juniorm,,,pozdrowienia dla rodziców..3maj się cieplutko :* :* [img=1342130138_8whf36g.jpg]
[img=1342130205_bojxyyo.jpg]
[img=1342130246_92kb5oo.jpg]
[img=1342130281_lp24xhf.jpg]
[img=1342130898_9g3aput.jpg]
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 lipca 2012r. o 0:23
E napisał(a):
arturkedzia napisał(a): E Nie ja miałem na myśli ten następny po niedzieli a w ten i tak ma padać deszcz. Po niedzieli zobaczymy jak się sytuacja rozwinie (np. z pogodą itd) i wtedy podejmiemy decyzję ok ? :*

Aaaa i wszystko jasne, to spokojnie czekamy na rozwój wydarzeń :)

Witam Wszystkich !
E wiesz pogoda te upały pogorszyły mój stan zdrowia (stare spawy mi się odnowiły) ale myślę że do przyszłego tygodnia bo jest chłodniej powinno mi się po prawić fizycznie zdrówko bo psychicznie jestem nadal w euforycznym stanie he he :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 13.07.2012r. o godz. 00:23:

VIP007 napisał(a): Hej Hej Arturze Waleczny,,,fakt końcówka tygodnia nie zapowiada się rewelacyjnie -niska temperatura oraz opady mają jej towarzyszyć :| :| cóż trzeba będzie jednak się wstrzymać na ten tydzień z grilowaniem.[img=1342130138_8whf36g.jpg][img=1342130205_bojxyyo.jpg][img=1342130246_92kb5oo.jpg][img=1342130281_lp24xhf.jpg][img=1342130898_9g3aput.jpg]

VIPO7 Co się odwlecze to nie uciecze. Co to za fajne miejsce ale tam ładnie to w Polsce ?

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
13 lipca 2012r. o 7:38
Witam :* Dzisiaj piątek i ....ciii bo się pech dowie :D

Mężczyzna około 40-tki pomykał autostradą swoim nowiutkim Porsche. Kiedy już dwukrotnie przekroczył dozwoloną prędkość, we wstecznym lusterku zobaczył charakterystyczne, czerwono-niebieskie światełka. Pewien mocy swojego samochodu ostro przyspieszył, ale wóz policyjny nie dawał za wygraną. Po chwili zdał sobie jednak sprawę, że może sobie przysporzyć jedynie wielu kłopotów i zjechał na pobocze. Policjant podszedł do niego, bez słowa sprawdził prawo jazdy i powiedział: - To był dla mnie długi dzień, zbliża się koniec mojej zmiany. Na dodatek jest piątek, trzynastego. Mam dość papierkowej roboty, więc jeśli znajdzie pan jakieś dobre wytłumaczenie to może pan odjechać bez mandatu.

Mężczyzna pomyślał chwilę i powiedział:
- W zeszłym tygodniu moja żona zostawiła mnie dla jakiegoś policjanta. Bałem się, że pan mi chce ją oddać...
- Życzę Panu miłego weekendu - rzekł policjant.

VIPO gdzie takie miejsca są na ziemi, bajka...
Miłego dnia kochani :* Arturze zdrówka :* :* :* :* :*
5183
magnum44
14 lipca 2012r. o 0:28
Art:*

Powinieneś być zdrów na trzy nogi! :D

A teraz Ci zagram, a Ty zatańcz swoim dobrym serduchem:):)

Zgapię od De_Tourvel:D

&feature=related

&feature=related
Tu nasze rytmy, a tak podobne irlandzkim :| :|

Buziole dla Twoich Rodziców:*:*

Domownicy:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 lipca 2012r. o 2:51
Jowita napisał(a): Witam :* Dzisiaj piątek i ....ciii bo się pech dowie :D
Mężczyzna pomyślał chwilę i powiedział:
- W zeszłym tygodniu moja żona zostawiła mnie dla jakiegoś policjanta. Bałem się, że pan mi chce ją oddać...
- Życzę Panu miłego weekendu - rzekł policjant.

Witam Wszystkich !
Jowito ja 13-go kojarzę z dobrymi dla mnie wydarzeniami ale ten wczoraj 13 i piątek był trochę zwariowanym dniem. Miałem kilka takich nagłych spraw do załatwienia miałem gościa i kilka telefonów o nie typowej porze ale ostatecznie dzień zakończył się dobrze bo co było do załatwienia zostało załatwione. O temu gościowi z Twojej opowieści też się udało żony nie odzyskać na jego szczęście he he

Skąd Ty bieżesz takie fajne opowieści sama wymyślasz ? :* :*

Dopisane 14.07.2012r. o godz. 02:48:

magnum44 napisał(a): Art:*

Powinieneś być zdrów na trzy nogi! :D

A teraz Ci zagram, a Ty zatańcz swoim dobrym serduchem:):)
Tu nasze rytmy, a tak podobne irlandzkim :| :|

Buziole dla Twoich Rodziców:*:*

Domownicy:*

Magnum44 w sumie to i jestem zdrów na wszystkie nogi tylko ten paraliż powoduje że wszystkie tak długo są i mogą być sztywne. Z jednej strony to dobrze ponoć he he.
Ale trafiłaś uwielbiam tańczyć i sercem i czym tylko mogę he he, fajne te rytmy a może nie długo zatańczymy u mnie ? :* :*

Dopisane 14.07.2012r. o godz. 02:51:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
16 lipca 2012r. o 8:52
arturkedzia napisał(a):
Skąd Ty bieżesz takie fajne opowieści sama wymyślasz ? :* :*

Te dużo, dużo wcześniejsze pisałam dla Ciebie np. tą gdzie odbyliśmy wspólną podróż do świata nimf :) Te ostatnie, przemówiły do mnie, więc bezczelnie je odgapiłam i wkleiłam. Niestety , aż taką poetką to nie jestem ;( ..i wena twórcza się na mnie obraziła i gdzieś poszła hen..Ostatnim moim tworem był opis mojego ogrodu u rokyego;

W moim ogrodzie też jest pięknie...i lilie w oczku kwitną i żabki wieczorem koncert dają...i ważki latają nad wodą chwaląc się swoją urodą...
Fontanna udaje strumyk szemrząc cichutko, a pod spadającymi kroplami wody rybki wabią swoimi kolorami, "ganiając" jak szalone. Wierzba topi swoje witki próbując dosięgnąć lilii, których piękne "kapelony" wabią rybki do cienia. Z pięknem lilii konkurują zółte, wodne irysy , takie .. wyniosłe i dumne, a nad nimi króluje tatarak, na którym często przysiadają ważki.....itd.
No należy jeszcze dodać,że i ja jestem tam wkomponowana w pejzaż ogrodu....siedzę na huśtawce i wsłuchuję się w "ciszę" mojego ogrodu, przyglądam się budce i mieszkającym w niej ptaszkom,które mieszkają tam od dawien dawna.Czasami pomacham ciężkimi nogami ,aby wznieść się do nieba,pod korony drzew........Jak są moi wnukowie to idziemy na drugą stronę ogrodu,zabierając po drodze opalające się córki i tam udajemy rybki w basenie, tylko takie głośniejsze, rozbrzmiewające śmiechem,piskami i naszymi krzykami.

Miłej soboty kochani :* Arturze :* :* :*

Dopisane 16.07.2012r. o godz. 08:52:

No .....horera, wszystkich wystraszyłam ;( Czy to nie jest pech Arturze ?? :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
16 lipca 2012r. o 10:48
Jowita napisał(a): No .....horera, wszystkich wystraszyłam ; ...

Bez przesady proszę !

Czółko Arturowi i wszystkim pozytywnym : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!