Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 lipca 2012r. o 4:17
Witam Wszystkich !
Tu jest odp. na to o co mi chodzi z tą prośbą o pomoc do Was. Pomoc to jedno ale proszę Was o podtrzymanie tematu że sporo ludzi to przeczytało. Z góry dziękuję i przepraszam że byłem trochę tajemniczy.

http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=9&act=showtopic&topic=65147&strona=5

Miłej niedzieli Wam życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
2 lipca 2012r. o 20:32
arturkedzia napisał(a): przepraszam że byłem trochę tajemniczy

Tajemniczy facet...hmmm ;) :D
A tak poważniej, to każdy z nas wie, jak ważne jest wsparcie innych osób. Przecież, sami codziennie mamy tego dowody.
Arturze :* daj buziala Rodzicom :* :*
Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
3 lipca 2012r. o 17:04
Witaj Artur:*
No i ruszyło :) ...
Wakacje-wakacjami,a na moim kalendarzu :| -13 czerwiec :| i wszystko jasne ;) ...
Miłego dnia życzę wszystkim :* :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
5 lipca 2012r. o 2:47
Jowita napisał(a): "
Arturze , nie udawaj takiego skromnego :P Już my Cię dobrze znamy :* :* :* :* I jeszcze jedno - jestem zawsze z Wami :* Nie zawsze mogę "fizycznie", ale jestem :*
Miłego dnia wszystkim życzę :D

Jowito przed Wami nie muszę niczego i nikogo udawać zawsze jestem sobą. Bardzo ładne były te cytaty takie ponad czasowe i działające na wyobraźnię. Byłem pewny że do nas dołączysz, supep. Myślę że im więcej nas tam będzie tym raźniej będzie Rockinu. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 05.07.2012r. o godz. 00:56:

hemi napisał(a): witam serdecznie i ja:) wieki mnie tu nie było;)

Co tam słychowac u was wszystkich,jak tam grafiki urlopowe?

Chemi wieki wieki ale wybaczam Ci bo miałeś ważny powód .U mnie urlopu brak he he lepiej powiedz gdzie wy się wybieracie w podróż poślubną ? :)

Dopisane 05.07.2012r. o godz. 01:03:

zraniona napisał(a): Ja tez sie witam i pozdrawiam serdecznie wszystkich ;) :*

Ranna Ciebie też tu dawno nie było a co tam u warszawiaków słychać ? :*

Dopisane 05.07.2012r. o godz. 01:07:

Hegemon napisał(a): Kurde : )

Towarzyszu Arturze !

Jestem !

Za, a nawet przeciw : )

Czółko pozytywni : )

Hegemonie za to rozumiem a czemu przeciw ?he he. Czółko :*

Dopisane 05.07.2012r. o godz. 01:18:

Nudabida napisał(a): Elou - na coś się tu zapisują? Nie powiedzieli/ nie doczytałam na co mam się pisać, ale ja też jestem ZA :D

No bo jak za Wami nie pójść w ciemno :D

Nudabido dobra decyzja bo tu tylko dobre rzeczy się dzieją więc nic nie ryzykujesz zresztą ze mną jak z dzieckiem nawet do lasu możesz iść nic Ci nie zrobię nie dobrego he he :* :* :* :*

Dopisane 05.07.2012r. o godz. 02:03:

magnum44 napisał(a): Jasne, że TAK!
W końcu Bronia jestem i lubię... adrenalinkę;)
Art:*:*
Rozpiszę się troche na priv, bo mam wreszcie duuużo wolnego czasu!
Magnum44 ale mam farta wszyscy się zgadzają i ufają mi.
Ok to czekam na ten szerszy opis. :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 05.07.2012r. o godz. 02:22:

E napisał(a): Tajemniczy facet...hmmm ;) :D
A tak poważniej, to każdy z nas wie, jak ważne jest wsparcie innych osób. Przecież, sami codziennie mamy tego dowody.

Eno właśnie to ważne jest dla obu stron . W pojedynkę nie da się żyć.
W grupie jest o wiele łatwiej. Widzę że tamten temacik żyje i to jest przykład działania grupy wsparcia :) Myślisz że tym razem też damy radę ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 05.07.2012r. o godz. 02:34:

bax napisał(a): Witaj Artur:*
No i ruszyło :) ...
Wakacje-wakacjami,a na moim kalendarzu :| -13 czerwiec :| i wszystko jasne ;) ...
:)

Baxiu myśl do przdu proszę ok ?

Dopisane 05.07.2012r. o godz. 02:47:

No już odrobiłem lekcje. Nie byłło mnie przez burze. Wybaczcie ;(

Miłego dnia wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Zmoderowano 05.07.2012 godz.9:36 - powód: Cytowanie (Hegemon)
7632
#VIP007 nieaktywny
5 lipca 2012r. o 8:15
Witaj Arturze Waleczny :* witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni...czytam ,czytam i widzę ,że wszyscy się rozbrykali na całego :D :D Słoneczko przygrzało i yupiii..,a z przykrością spoglądam w kalendarz -mamy już lipiec :|.Dziwnym zrządzeniem losu w tym roku zapomnieliśmy o spotkaniu u Artura-o grilu czyżby czasu wszystkim zabrakło czy chęci?Nie zwalajmy wszystkiego na aurę :D :D chcieć to móc ,a móc to chcieć.Jakoś nie widzę jakiegoś konkretu,,,A jak coś pózniej wypali to na pewno na zwariowanych papierach :D :D :D pozdrawiam 3majcie się cieplutko ,3maj się Arturze,,pozdrawiam
&feature=related
PS.Artur jest już mobilny ,wiec może warto spotkać się gdzieś w plenerze?czas ucieka....
6979
E
5 lipca 2012r. o 15:05
arturkedzia napisał(a): Myślisz że tym razem też damy radę ?

Wiesz :* jak zaczynamy jakieś "zamieszanie" :| to czasami nam coś wychodzi :D
Oby i tym razem :)
Domownicy :*

Dopisane 05.07.2012r. o godz. 15:05:

VIP007 napisał(a): czyżby czasu wszystkim zabrakło czy chęci?

Ani jednego, ani drugiego :) Trzeba zapytać Gospodarzy, podjąć "męską" decyzję i już :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
7 lipca 2012r. o 10:12
Artur : )

Jesteś, czy Cię nie ma ? : )

Czółko : )

Dopisane 07.07.2012r. o godz. 10:12:

W nawiązaniu do poprzedniego posta : ) :

4067
#zraniona nieaktywny
7 lipca 2012r. o 16:04
Witam Cie Arturku ,wpadlam tutaj by Ciebie i twoja kochana rodzinke pozdrowic... i o zdrowie zapytac.... U mnie wiele sie zmienilo :D ale to nie sprawa na forum, opowiem ci kiedys przy okazji jak sie spotkamy.. do tej pory caluje Cie goraco... :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.