Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
4 listopada 2012r. o 0:32
Przepraszam Chłopaki, że się wtrącę... alEEE Dziewczyny już śpią, a pistolet niE!
To tak, po pierwsze, BPM to swój "chop" - w towarzychu będzie "duszą" - tak myślę, jakem czarownica!
Po drugie... mrrr... pooglądamy i posłuchamy coś fajnego!!

Art:*:*:*:*:*:*

Panniusiu:*:*:*:*:*:*

Kurczę, aż się obsliniłam od tych całusów:D:D

Rozgrzewka

To teraz trzy okrążenia wokół stadionu

I lecimy dalEj...

... jakby co, to od 0.05 do 0.06 są moje buty - pożyczyłam im do klipu (ale kasy zgarnęłam):D

Dobra, jeszcze tylko manicure i lulu;)

Tfu! Jaka magnum niegrzeczna!:P

To korciło mnie od dawna, hi hi hi :D:D

Dobrej nocy!

Fajne Chłopaki:*:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
4 listopada 2012r. o 3:25
Akiwa napisał(a): Hej Arturze ,wpadłam na chwilkę życzyć zdrówka ,bo ja właśnie walczę z grypą :|
Pozdrowionka:) :* :*:*

Witam Wszystkich !
Akiwo nie wpadaj he he miło że tu zajrzałaś. Współczuję Ci grypy tylko proszę dolecz ją do końca bo powikłania po grypie to nie żarty. Mnie też coś próbuje brać ale narazie udaje mi się obronić.Narazie bo wiadomo że o tej porze roku wirusy różne szaleją po ludziach. Zdrówka Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 04.11.2012r. o godz. 02:53:

Pannazdzieckiem napisał(a): Jak sądzisz Przyjacielu , kolegę BPM , możemy przyjąć do towarzycha ? .... porady proszę , bo wciąż nie wiem , jak ma na imię .... skubaniec :D Dobranoc :D

Paniusiu o to moja rada. Jak wiesz jedynym kryterium przyjęcia do naszego domku jest jedynie chęć pisania z nami, więc jeśli BPM ma taką wolną wolę to mi też będzie miło go poznać :)

Dopisane 04.11.2012r. o godz. 03:25:

magnum44 napisał(a): Przepraszam Chłopaki, że się wtrącę... To tak, po pierwsze, BPM to swój "chop" - w towarzychu będzie "duszą" - tak myślę, jakem czarownica! Fajne Chłopaki:*:)

Magnum44 o duszy to coś mi się przypomniało. Mój Tato za młodu z kolegą chodzili w nocy do sąsiada na gruszki. Niestety on ich pilnował więc żeby go wywabić z pod tej gruszki narzucili na siebie białe prześcieradła i tak poszli. Gdy sąsiad ich zauważył to pomyślał że to jakie zbłąkane dusze. Bał się ale zapytał ich ,,Czego dusze pragną ?,, a oni mu na to ,,Dusze pragną tej duszy co pilnuje gruszy,, On gdy to usłyszał to nie chcąc oddać duszy i ze strachu uciekł a oni najedli się gruszek do woli. Przyznaj że sposób na gruszki mieli dobry ? he he. Z tego co wiem sąsiad przeżył he he.

Ciebie widziałem i nie wyglądasz na czarownicę a swój chłop jest zawsze mile widziany jeśli taką podejmie decyzję. Ty mi w nocy takich utworków nie podawaj bo ja potem zasnąć nie mogę he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5183
magnum44
4 listopada 2012r. o 20:40

Ten sposób na udaną ucztę gruszkową przemyślę, a utworki... dobrze!
Już będę grzeczna i dzisiaj zapuszczę coś innego:)

&feature=related

&feature=related

Domownicy:*:*

6979
E
4 listopada 2012r. o 21:13
Arturze :*:*:*:*:* zasłużyłeś:D
bardzo Ci dziękuję za rozmowę, ale przede wszystkim, za dobrą radę, która poprawiła mi od razu humor:)
Domownicy :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
5 listopada 2012r. o 1:44
magnum44 napisał(a): Art:*:*:*:*:*:*Ten sposób na udaną ucztę gruszkową przemyślę, a utworki... dobrze! Już będę grzeczna i dzisiaj zapuszczę coś innegogo.

Witam Wszystkich !
Magnum44 bez przesady aż tak bardzo to nie musisz być grzeczna he he. Ty rób swoje a ja będę ćwiczył silną słabą wolę he he ok ?Zmieniam zdanie prawie jak Kobieta he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 05.11.2012r. o godz. 01:44:

E napisał(a): Arturze :*:*:*:*:* zasłużyłeś:D
bardzo Ci dziękuję za rozmowę, ale przede wszystkim, za dobrą radę, która poprawiła mi od razu humor:)

E bardzo proszę do rozmów z racji gadulstwa zawsze jestem gotów. Moje rady nie zawsze są trafne ale akurat co do tej której Ci udzieliłem do jestem 100% pewny bo czasem sam używam tej metody i zawsze działa na takie trudne przypadki. Pamiętasz ? biedzie się nie dajemy . :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5183
magnum44
5 listopada 2012r. o 6:21
arturkedzia napisał(a): Magnum44 bez przesady aż tak bardzo to nie musisz być grzeczna he he. Ty rób swoje a ja będę ćwiczył silną słabą wolę he he ok ?Zmieniam zdanie prawie jak Kobieta he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

... ale ja lubię być grzeczna;)
Zdania tylko... wiesz kto nie zmienia! :):)

Wspaniałego dnia Ci życzę i buziaj Rodziców ode mnie:*:*

Domownicy:*:*

&feature=related
Coś mnie dzisiaj na Zdzichę wzięło:)

&feature=related

&feature=related

:) :)

3186
#arturkedzia nieaktywny
7 listopada 2012r. o 3:18
magnum44 napisał(a): [
... ale ja lubię być grzeczna;)
Zdania tylko... wiesz kto nie zmienia! :):)

Witam Wszystkich !
Magnum44 wiem wiem Kobieta zmienną jest he he. Sośnicka jest spoko :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszstkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
7 listopada 2012r. o 12:40
Witam wszystkich :* Arturze :* :* :* :* :* :* :*
No cóż, jaka pogoda takie myśli :D

Niech pociechą dla nas będzie to, iż żaden ból na świecie nie trwa wiecznie. Kończy się cierpienie, pojawia się radość i tak równoważą się nawzajem.

- Albert Camus
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza