Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
7 listopada 2012r. o 21:31
Witaj Artur.
Zaraz coś naskrobię, tylko najpierw coś pozytywnego. Buziaczki.

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
7 listopada 2012r. o 21:44
Jowita napisał(a): Niech pociechą dla nas będzie to, iż żaden ból na świecie nie trwa wiecznie. Kończy się cierpienie, pojawia się radość i tak równoważą się nawzajem.
- Albert Camus

Jowitko :* i tej wersji się trzymamy :) Ty wiesz, że ja niedługo zapomnę, jak Ty wyglądasz :| :D
MakowaPanienko :| wszelki Duch :| :D Pozdrawiam:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 listopada 2012r. o 4:14
Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* Arturze :* :* :* :* :* :* :*
No cóż, jaka pogoda takie myśli :D

Niech pociechą dla nas będzie to, iż żaden ból na świecie nie trwa wiecznie. Kończy się cierpienie, pojawia się radość i tak równoważą się nawzajem.

- Albert Camus

Witam Wszystkich !
Mnie też ta pogoda wkurza. Mam nadzieję że to się zmieni wraz z po prawą pogody. Za to cieszą mnie Kobietki Wasze wpisy. Wspaniale się czuję między Wami niewiastami :* :* :* :* :*

Jowito widzę że oboje mamy czarne myśli ale na szczęście tylko na chwilę zgadzasz się ze mną ? :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 08.11.2012r. o godz. 04:14:

MakowaPanienka napisał(a): Witaj Artur.
Zaraz coś naskrobię, tylko najpierw coś pozytywnego. Buziaczki.

MakowaPanienko witaj :* Skrob skrob he he :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
8 listopada 2012r. o 12:31
Witam :* Arturze :* :* :*
Masz rację, tylko przez chwilę wisiały czarne chmury :> Teraz już wychodzi słonko i niech z nami pozostanie :* :* :* Życzę Ci duuużo zdrówka :* :* Pozdrawiam serdecznie :* :*
Miłego dnia wszystkim życzę :*
6979
E
9 listopada 2012r. o 6:55
Arturze :* Domownicy :*

;)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 listopada 2012r. o 2:07
Jowita napisał(a): Witam :* Arturze :* :* :*
Masz rację, tylko przez chwilę wisiały czarne chmury :> Teraz już wychodzi słonko i niech z nami pozostanie :* :* :* Życzę Ci duuużo zdrówka :* :*

Witam Wszystkich !
Dziś od kilku dni pierwszy raz byłem na dworze na spacerze. Wieczór był bez wietrzny, więc było bardzo fajnie dotleniłem trochę płuca. Zdrówko narazie mi dopisuje, poczucie humoru też tylko jak pomyślę jak daleko jest do wiosny to łapie mnie chwilowa depresja he he :) Nie lubię jesieni i zimy a Wy lubicie te pory roku ? czy nie ? :)

Jowito bardzo bym chciał żeby Twoje słowa się sprawdziły ale oboje wiemy że teraz już będzie trudno o słonko. Co odp. na moje pytanie ? :* :* :* :* :* :* :* . Też Ci zdrówka życzę :)

Dopisane 10.11.2012r. o godz. 02:07:

E napisał(a): Arturze :* Domownicy :*
;)

E a Ty jak radzisz sobie z jesienią ? :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
10 listopada 2012r. o 10:09
arturkedzia napisał(a): E a Ty jak radzisz sobie z jesienią ? :*

Eeee, nie pytaj :D
Staram się jak mogę, ale czasami...no, różnie bywa.
Chociaż każdy dzień, choćby taki jak ten, czyli ze słoneczkiem, dodaje sił, aby dotrwać do wiosny:)
Arturze :* :* Domownicy :* :*

5183
magnum44
10 listopada 2012r. o 14:15
arturkedzia napisał(a): ... Zdrówko narazie mi dopisuje, poczucie humoru też tylko jak pomyślę jak daleko jest do wiosny to łapie mnie chwilowa depresja he he :) Nie lubię jesieni i zimy a Wy lubicie te pory roku ? czy nie ? :)

Art:*:*

Cieszę się bardzo, że jesteś zdrowy i się dotleniłeś oraz doenergetyzowałeś na słoneczku:*

Jako, że jestem dziwolągiem, lubię oczywiście jesień i zimę! :):)
Najmniej lubię lato;)

Życzę Ci radosnego popołudnia i dalszego nasłoneczniania, celem "ładowania" baterii:*:*:*:*:*:*

Zapodam dla Ciebie i wszystkich ciepłolubnych Domowników letnią piosenkę:)

i jeszcze to;)

Buziole dla Rodziców:*:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.