alter napisał(a): No kc, re-we-la-cja. Nie zawiodłaś mnie :)
Nigdzie nie pisałam, że oglądam filmy wybitne, oglądam takie filmy, które dają do myślenia, wzruszają i mało mnie obchodzi co ktoś o tym myśli, tym się różnimy : ).
alter napisał(a): A z tym Louisem de Funès, to zabawiasz się PanaM?
Nie, po prostu jesteś cholernie męczący i nie chce mi się z tobą gadać a mina Louis'a akurat wyrażała moje uczucia odnośnie twojej osoby, więc ją wkleiłam : ).
kc napisał(a):
Nie, po prostu jesteś cholernie męczący i nie chce mi się z tobą gadać a mina Louis'a akurat wyrażała moje uczucia odnośnie twojej osoby, więc ją wkleiłam : ).
Czyżby to, ta twoja wysoka inteligencja Cię męczy? A może, jakaś frustracja matrony Ci zaciążyła? Wyluzuj bo ta zołzowatość Ci zostanie na dłużej :D
Dopisane 20.11.2016r. o godz. 10:07:
Może więc coś na poważnie? "Rodzina Fangów" (2015) :)
Z niezłą obsadą: Nicole Kidman, Jason Bateman, Christopher Walken.
&t=11s
Dopisane 20.11.2016r. o godz. 10:09:
Dopisane 20.11.2016r. o godz. 10:31:
Jeszcze jeden film polecam, koniecznie na późny wieczór :)
I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016)
Mam problem z uzyskaniem dostępu do tego obrazu.
Jakieś podpowiedzi ?
PS.
moje Ty alter ego,
od Louisa de Funes proszę się ODWALIĆ.
Może i nie był najwybitniejszym komikiem, ale serca do tego co robił, każdy powinien mu zazdrościć.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.