Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

217
#Anonim217 nieaktywny
6 maja 2013r. o 10:16
~ napisał(a): Mam zamiar kupić slimaki ampularie ,żeby zjadały,glony, odpadki ,zgniłe roslinki,tylko nie wiem czy nie zjedzą zdrowych roslin,bo czytałam że są bardzo żarłoczne.Ma ktoś jakieś doświadczenie z tymi ślimakami?A może lepszym rozwiązaniem będą otoski???
otoski nie jedzą martwych roślin ani zielenic
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~SZCZERY niezalogowany
6 maja 2013r. o 18:01
~SZCZERY napisał(a): WITAM WSZYSTKICH.
ODDAM PO 2 ZŁOCISZE MOLINEZJE. MAJĄ OK 2-3 CM I JAKIEŚ 2 MIESIĄCE. ZACZYNAJĄ SIĘ WYBARWIAĆ - SĄ BIAŁE , SĄ DELMATEŃCZYKI OK 30 SZT. PILNE !!! BO MAM NOWY NARYBEK MOLINEZJI BO TA SAMA PARA SIĘ WYTARŁA I JEST ICH OK 40 SZT.
ZAPRASZAM
501120786

PONAWIAM
~ niezalogowany
6 maja 2013r. o 20:35
~ja napisał(a): Chętnie oddam kilka ampularii. :)
Można jakis kontakt do slimaków?
4669
#Shakur nieaktywny
6 maja 2013r. o 22:06
Oddam wybarwione, śliczne gupiki! 2 zł sztuka, jest ich sporo!

Tel. 723132245
GG.2757196
~Karolina niezalogowany
9 maja 2013r. o 15:34
Zamienię na kilka małych rybek (najlepiej neonki), dwa skalary. Jeden duży, około dwuletni, ponad 10 cm wysokości, drugi mały, kupiony ok. 2 miesiące temu. Ryby zdrowe.
Tel. 793 775 245
~szczery niezalogowany
11 maja 2013r. o 14:06
pinie oddam roślinki z przycinki
czekam na chętnego do jutra jak nikt nie weźmie to kompost.
~ niezalogowany
11 maja 2013r. o 14:09
~szczery napisał(a): pinie oddam roślinki z przycinki
czekam na chętnego do jutra jak nikt nie weźmie to kompost.

501120786
~SZCZERY niezalogowany
11 maja 2013r. o 14:11
DOSYĆ DUŻA PACZKA KRZACZKÓW DO ODDANIA
50120786
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza