Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~ niezalogowany
17 maja 2013r. o 21:30
~ napisał(a): ma ktoś ślimaki ampularie

Chętnie kilka oddam, tel. 691 970 861
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Frog BC niezalogowany
17 maja 2013r. o 21:47
~ napisał(a):
~ napisał(a): ma ktoś ślimaki ampularie

Chętnie kilka oddam, tel. 691 970 861

cos chcesz za nie czy za darmo ?
z dwa bym przytylil jesli free
pozdrawiam
2820
#k1p nieaktywny
17 maja 2013r. o 22:01
~Frog BC napisał(a): Pewnosci nie ma artykul bardzo dobry szybciej go nie czytalem i daje do myslenia :)
mnie przerasta troche to ze nie za czesto jestem w domu z powodu pracy jaka wykonuje a mianowicie kierowca zawodowy i nie wiem czy uda mi sie to pogodzic kiedykolwiek biorac pod uwage ze mam tyle z tym doswiadczenia co ty albo jeszcze mniej
nie chce obarczac opieka nad akwarium zony bo nie chciala juz za bardzo slodkowodnego a przy nim chyba troche mniej trzeba sie bawic :)
pozdrawiam
aktualnie z okolic Chemnitz :)
:D

W takiej sytuacji niestety trzeba zachęcić żonę do współpracy, a myślę, że dobra organizacja przyniesie efekty. Osobiście, boję się wtopy w postaci utopionych (dosłownie) pieniędzy i poświęcenia niewinnych niczemu istnień.
Z tego, co czytałam, to akwarium morskie jest dość kosztowne na starcie, ale później nawet łatwiejsze w utrzymaniu niż słodkowodne. Trzeba zainwestować jedynie czas na zdobycie niezbędnej wiedzy, a później tylko czerpać przyjemność :-)
..no niby takie to proste to czemu tak mało popularne??
~Frog BC niezalogowany
17 maja 2013r. o 22:07
bo kosztowne bo czasochlonne bo troche malo dostepne w malych miastach a nie wszystko sie da przez net kupic rybki itp. chyba by padly nawet wysylane pkp czy pks a u nas w zadnym nawet zoologicznym nie widzialem morskiego tak dla ozdoby reklamy zachecenia...
~Frog BC niezalogowany
17 maja 2013r. o 22:10
OK
ide spac jutro trzeba jechac do domu ok. 5 wstaje:)
pozdrawiam

Ps. ma ktos niepotrzebna bimbrownie do akwa?
musze podratowac roslinki :)
~ niezalogowany
17 maja 2013r. o 22:18
~Frog BC napisał(a): bo kosztowne bo czasochlonne bo troche malo dostepne w malych miastach a nie wszystko sie da przez net kupic rybki itp. chyba by padly nawet wysylane pkp czy pks a u nas w zadnym nawet zoologicznym nie widzialem morskiego tak dla ozdoby reklamy zachecenia...

I tak to wygląda, trzeba poświęcić czas i kasę na całą organizację :-(
A jeśli chodzi o rośliny, to z własnego doświadczenia polecam nawóz w postaci płynnego węgla... Gwarantuje intensywny wzrost i piękne wybarwienie roślin
~FrogBC niezalogowany
18 maja 2013r. o 4:52
to jeszcze dzis podjade i zakupie :)
~ niezalogowany
18 maja 2013r. o 7:15
~Frog BC napisał(a): cos chcesz za nie czy za darmo ?
z dwa bym przytylil jesli free
pozdrawiam

Free :)

Zmoderowano 18.05.2013 godz.20:23 - powód: usunięta zbędne cytowanie (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza