WITAM dawno mnie tu nie bylo ale w koncu wracam :) Mam do sprzedania duzy zamek do akwarium( min.100l) Zainteresowanym wysle zdjecia na priv.Obecnie mieszkam w Berlinie ale za tydzien bede w Polsce tekze moge go pzywiesc komus:) pozdrawiam
Witam mam akwarium 180 l i z miłą chęciom bym się zamienił na połowę mniejsze te mnie przerosło :) Posiada oczywiście pokrywę Mogę oczywiście sprzedać w tedy sobie zakupie takie o jakie mi chodzi mój nr 669903661 Pozdrawiam
Witajcie po długiej przerwie :-) Znów muszę zrobić rewolucję w akwarium. Zbieram fundusze lub wymieniam na coś pasującego do skalistego malawi. Bez roślin, bo umiejscowienie akwarium skutecznie blokuje ich wzrost.
Na pierwszy ogień idzie korzeń za 30 zł lub wymiana na jasne, średniej grubości podłoże. Wymienię też chętnie na silikon akwarystyczny. Korzeń był w akwarium, ale od ok. 3 lat leży na półce. Wymiary ponad 50 cm na ponad 30 cm. Wewnątrz kryjówka.
W planach jest stworzenie czegoś na wzór tego:
[img=1416388658_76eygy6.jpg]
Wapienie mam. Gdy wybiorę już do swojego akwarium, tym, co zostanie, chętnie również się podzielę za rybki lub nawet dobrą radę.
Zdjęcie korzenia: [img=1416388887_wt1rn8k.jpg]
Korzeń z drugiej strony ścięty na płasko, tak aby dochodził maksymalnie do tylnej ściany. Dzięki temu można go też położyć "na plecy".
Oddam też za jakieś grosze, powiedzmy symboliczne 5 zł stadko neonków (było ich 30, teraz jest mniej). A za darmo cztery mieczyki (samiec i trzy samiczki).
793775245
Dopisane 19.11.2014r. o godz. 10:37:
Na SMSy nie odpisuję, ale można do mnie napisać, abym oddzwoniła :-)
W związku z tym, że zbieram fundusze na nową obsadę, zrobię tu mały ryneczek :-) Sprzedam za dyszkę tło do akwarium, daleko mu do doskonałości, ale może komuś się przyda. Wymiary 100 cm na 50 cm. [img=1416476618_elcb7zn.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.