~Lennik napisał(a): ~ziomek napisał(a): do mnie jeszcze nie dzwonili !:( a bylem 22 marrca i po rozmowe o prace spisali mnie do notesu i kazali czekac:!
Kto wie jak dlugo sie czeka az ponownie wezma do biura.
Po jakim czasie sie dowidziemle ze pani katarzyna co mnie przepytwala byla z formel d.
To mozkiwe ze tam sie miesci tez formel d?
Dajcie troche otochy .Podbno do 3 miesiecu sie nawet czeka .sam juz nie wiem oco biega.
Dodam Ci trochę otuchy i polecę, żebyś szukał dalej pracy, bo generalnie czeka się maksymalnie dwa dni na odpowiedź. Tak, Formel D też tam sie mieści. Nie traktuj tej oferty jako pracy życia, bo nie ma chyba młodego który by tam nie pracował. Sam się zdziwiłem jak znalazłem tam połowę mojej szkoły.
hej. nie chce dawać dobrych rad bo nie w tym rzecz. pracowac gdzies trzeba i to sprawa bezdyskusyjna ale...nie pchaj sie do guardiana , a jeśli już to traktuj to jak pracę tymczasową. i nie przez agencję formel d tylko np. trenkwalder. dlaczego? formel d daje umowy zlecenia czyli cały guzik z takiej umowy masz. spotkałem kolesia który ma ta umowe już rok. nie wiem czy do lekarza sie dostaniesz bo chyba ubezpieczenia nie masz. nie mówiąc o urlopie i ze nie wlicza sie umowa do emerytury itd. trenkwalder daje umowy o prace tymczasową ale wliczaja sie do emerytury i masz wszystkie świadczenia. tak samo agencja randstad. idz do tego trenkwalder na piaskowej i tam złóż cv. przyjmują ludzi do pracy stamtad. wisi ogłoszenie na operatorów produkcji i cos tam jeszcze...nie pamietam