~artur napisał(a): Witam
Ja się staram już od roku dostać do Guardiana i nic, ostatnio jakieś dwa tygodnie temu byłem na rozmowie, powiedzieli mi, że dostanę odpowiedź w ciągu dwóch tygodni, i co cisza. Nie rozumiem już na jakiej zasadzie polega tam rekrutacja? i co tam właściwie chodzi. Już nie wiem, na co oni patrzą?, na twarz, szkołę jaką się ukończyło, doswiadczenie zawodowe, a może na wiek. Może ktoś ma podobny dylemat, niech się wypowie, w tym temacie, jak to u Was wygląda, jeżeli chodzi o Guardian.
ja tęż sie ździwiłam,pytali od kiedy mogę zacząc pracowac i cisza od prawie roku,a bylam wtedy az na trzech rozmowach,w tym ostatnia po angielsku z Hiszpanem i jakoś dałam radę,bo język znam i właśnie wtedy pytał,kiedy mogę zacząc,bo miałam wtedy pracę inną,to powiedziałam,że w każdej chwili :| a mam kilkuletnie doświadczenie jako pracownik produkcyjny,więc też nie wiem,czemu nie zadzwonili.W końcu ile razy można CV w to samo miejsce wysyłac,bo podejrzewam,że gdybm znowu je wysłała to znowu by mnie na rozmowę zaprosili.Jakieś chore to