Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porażenie przysenne

2900
#falco nieaktywny
22 października 2012r. o 21:14
błąkające się dusze,demony, zmory,egzorcyści... :|
katolicki kraj a pogańskie legendy i obyczaje :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9652
#Szatyanka nieaktywny
22 października 2012r. o 21:28
falco napisał(a): błąkające się dusze,demony, zmory,egzorcyści... :|
katolicki kraj a pogańskie legendy i obyczaje :D

Nie jestem jakąś super wyuczoną o katolicyzmie osobą.. ale wydaje mi się że błąkające się dusze i zmory w postaci diabła, egzorcyści itd. to jest jednak element religii katolickiej

2900
#falco nieaktywny
22 października 2012r. o 21:28
miałem już coś komuś napisać ale...już go nie ma :D
znikł se jak zmora senna :D

4469
#Patrzalski nieaktywny
23 października 2012r. o 11:06
Efekt zindoktrynowanego moderatora?
Też chciałem odpisać na ten "zniknęty post" ;p;p

tak, tak to też pogaństwo :)
2900
#falco nieaktywny
23 października 2012r. o 18:20
witaj :)
coś mi się wydaje że to nie będzie ostatni taki post ale szczerze mówiąc bawi mnie to cholernie jak znikają posty ,,nie na rączkę,, ... fakt że Ty zdążyłeś to przeczytać ,świadczyć może że nie jesteś jedynym który zdążył :D

3046
#sentinel nieaktywny
23 października 2012r. o 21:37
Za to mnie bawi, jak przypisujecie offtopom, łatkę "niewygodnych"
Temat dotyczy porażenia sennego i o tym piszcie, a szczególnie Ty Falco, bo pisanie na temat sprawia Ci jak widać ogromne problemy :> Cokolwiek by nie napisano, to od razu pojawia się u Ciebie post związany z religią.

GG 2563898
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 października 2012r. o 23:15
Patrzalski napisał(a): Efekt zindoktrynowanego moderatora?
Też chciałem odpisać na ten "zniknęty post" ;p;p

tak, tak to też pogaństwo :)

Chopaki , macie może coś innego do roboty , jak na przykład obserwacja nieba , zamiast monitora . Szukanie sensacji , jest współczesną religią Patrzalski. Dobranoc .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mama niezalogowany
24 października 2012r. o 8:14
Miałam 14lat gdy umarła moja babcia i właśnie po paru dniach po pogrzebie zaczęło się. Budziłam się w środku nocy sparaliżowana, słyszałam jęki i śpiewy kościelne. ;( Nie mogłam się ruszyć ani krzyczeć. Potem juz spałam przy zapalonej lampce. Ale gdy tylko ktoś mi ją zgasił zaczynało się na nowo. Opowiedziałam mojej mamie co się dzieje i zaczęła się ze mną modlić wieczór w wieczór i pomogło :* Jak tylko sobie to przypomne to aż mnie ciary przechodzą :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!