Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

8544
#TomekS nieaktywny
1 czerwca 2012r. o 0:22
hemi napisał(a): pod warunkiem,że wcześniejsze upomnienia nie dały skutku na ewidentnego chama...bo traktowanie tak osoby co to raz tak stanie to zbyt drastyczne!!

No dla jednorazowego księciunia to pewnie że za ostro, ale dla tych na łukasiewicza parkują na chodniku co zdjęcia wcześniej są to już bym się zastanawiał. Choć na początek bym ich przeparkował ręcznie np obok na środek skrzyżowania, może by się policja zainteresowała. Już widziałem taką akcję osobiście jak 4 chłopaków wypchało z chodnika (bo przejścia nie było) mondeo. I nie pomogło mu że na ręcznym był, tył lżejszy to go złapali i podnieśli i wypchali na środek drogi. Policja w 5 minut była.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2083
#widmo91 nieaktywny
7 czerwca 2012r. o 16:54
a ciekawe co to ma byc? chłopaki myślą że gangusy są? :D

Dopisane 07.06.2012r. o godz. 16:54:

[img=1339080873_2jqn7jz.jpg]

Czujesz chlod tego szronu? To logika betonu!
~ niezalogowany
7 czerwca 2012r. o 18:15
widmo91 napisał(a): a ciekawe co to ma byc? chłopaki myślą że gangusy są? :DDopisane 07.06.2012r. o godz. 16:54:[img=1339080873_2jqn7jz.jpg]

Pewnie to spot STB :D :D :D Pasjonaci tuningu od siedmiu bolesci...
3145
#hemi nieaktywny
7 czerwca 2012r. o 18:35
spot nie spot,ale jeśli spotyka się jakas grupa ludzi na kilka autek na jakimś kawałku parkingu to chyba nie jest to jakies utrudnienie:P
A patrząc na to,że po zmroku jak i parking (koło stacji paliw koło tesco) to raczej nie blokowali ani miejsca klientom tesco (za daleko),ani tym ze stacji paliw.

Przyznajcie się ,który z wrzucających fotę to kierowca tej Laguny i chciał sie pochwalić szerokim staluchem:D??

Dopisane 07.06.2012r. o godz. 18:35:

widmo91 ty "autopodpier...czu":D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2083
#widmo91 nieaktywny
7 czerwca 2012r. o 18:58
nie no moja jest bumcia :P ale ładny staluch na lali ziomka co?:D

3145
#hemi nieaktywny
7 czerwca 2012r. o 19:02
staluch nie staluch,a kolega ma kogoś 24h pod telefonem,najlepiej z lawetą??:>

2083
#widmo91 nieaktywny
7 czerwca 2012r. o 19:23
a czemu w ten sposób?:P z tego co wiem to królową lawet jest diesel i to głównie II a nie I.

3145
#hemi nieaktywny
7 czerwca 2012r. o 19:55
ja miałem I 1.8 i wychodze z założenia ,że jest to auto stworzone do testowania wytrzymałosci psychicznej ,ekonomicznej,ale działa też pozytywnie:człowiek zapozna wielu mechaników,elektromechaników a i tel do jakiegoś laweciarza będzie raz na jakis czas użyty...

Ale nowy własciciel kupił prawie nowe auto:D bo zdązyłem wymienic w niej prawie wszystko:D

Są rózne opinie,ale przydomek "królowa lawet" znikąd sie nie wziął:( miałem już gotowe 18" OZ Superleggera do niej tylko trzeba było kapcie kupić,ale zawsze ta szmata cos wymysliła nawet nie można było opon kupić więc larwa poszła w cholerę:):)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.