Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

8653
#jeden nieaktywny
7 czerwca 2012r. o 20:26
Seifer napisał(a): Tam to chyba jest Grunwaldzka. Codziennie tak ludzie tam parkuja... przez co tylko utrudniaaj ruch innym ( i to dosyc mocno ) a policja tego nie widzi...

To jest Zgorzelecka...
Zaiste ludzie tam parkują, pewnie ze złośliwości dla tych "innych", bo przecież na pewno nie z braku parkingów w centrum i przy rynku...
Zaiste skandal, że policja tego "nie widzi" i nie przywala codziennie ze 100mandatów tym którzy samochody mają i nimi muszą-lub-nie jeździć po Bolcu...
Panie Seifer, proponuję zrobić parę telefonów pod 112 aby tych drani-co-innym-utrudniaaj-ruch należycie ukarać :) No, chyba, że Pan sobie kupi pewnego dnia pojazd mechaniczny i sam także będzie potrzebował coś załatwić w rynku lub okolicy...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5311
#Matejo nieaktywny
7 czerwca 2012r. o 21:32
~ napisał(a):
widmo91 napisał(a): a ciekawe co to ma byc? chłopaki myślą że gangusy są? :DDopisane 07.06.2012r. o godz. 16:54:[img=1339080873_2jqn7jz.jpg]

Pewnie to spot STB :D :D :D Pasjonaci tuningu od siedmiu bolesci...

z tego co mi wiadomo to drogi kolego lub koleżanko w STB nie ma Laguny, więc to nie my.
A co do tego że pojeźdżasz ludzi że pasjonaci tuningu od siedmiu boleści, to tak dla ścisłości to że jest się w klubie nie oznacza odrazu tuningowania auta.
A tobie żal d...pe ściska że ktoś miło i wśród ludzi o podobnych zainteresowaniach spędza sobie czas a ty siedzisz w zapyziałym pokoju przed monitorem i nie masz co ze sobą zrobić.
i jeszcze jedno to niestety nie w tym miejscu spotyka się STB.
pozdrawiam serdecznie

Coltmania.pl Forum posiadaczy i miłośników Mitsubishi Colt - zapraszamy! (...)Bóg dał człowiekowi nogi, a dał po to żeby mógł dojść tam, gdzie na glebie nie wjedzie.(...)
~joko niezalogowany
7 czerwca 2012r. o 23:15
Tytuł tego tematu nie jest najlepszy. To nie są żadne "święte krowy" to zwykłe osły (nie obrażając tych inteligentnych zwierząt).
~obozowicz niezalogowany
25 czerwca 2012r. o 18:11
Nastepny Kretyn roku, Powinni dawac takie nagrody foto dzieiejsze spod cerfora[img=1340640695_ppvdko6.jpg]
~brunekta niezalogowany
25 czerwca 2012r. o 21:16
~tesco napisał(a): mam BMW to parkuje jak chce!!! dwa miejsca bo jestem szeroki!!![img=1337678698_j67jfn1.jpg]

''tesko''ale ty baran jesteś!!!- idę o zakład, że jeździsz rowerem :]
Jakie tu ma znaczenie marka samochodu...? tępy kierowca i tyle! Z całą pewnością blondynka ;)
3145
#hemi nieaktywny
25 czerwca 2012r. o 21:22
a może... wcześniej inni tak poparkowali,że człek znalazł miejsce zaparkował a linia po środku?
Nie raz tak mam pod marketem,żekilku poparkuje jak chce,ja znajdę ładne miejsce pomiędzy a linia rozdzielają akurat biegnie pod mym autem:P:P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~obozowicz niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 8:28
może tak jest hemi. ale nie owiesz mi ze ten od czarnego bmw mial jakies auta po bokach. niestety tak ludzie parkuja.,nie wyniesli kultury z domu i tak sie zachowuja. te bmw spod tesco tak niestety parkuje.i to zawsze .
~ niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 9:22
cóż oni mają BMW im wolno :D :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza