Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 9:37
~brunekta napisał(a):
~tesco napisał(a): mam BMW to parkuje jak chce!!! dwa miejsca bo jestem szeroki!!![img=1337678698_j67jfn1.jpg]

''tesko''ale ty baran jesteś!!!- idę o zakład, że jeździsz rowerem :]
Jakie tu ma znaczenie marka samochodu...? tępy kierowca i tyle! Z całą pewnością blondynka ;)
Skoro taki bystry jesteś zauważając że marka auta nie ma znaczenia powinieneś wiedzieć że kolor włosów też nie ma nic do rzeczy :D :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~U-boot niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 10:01
Fakt, nie wygląda to najlepiej ale zdjęcie powyżej może nie pokazywać "buraka" bo być może zaparkował między innymi którzy stanęli nieprawidłowo- auta odjechały i gość wyszedł na "buraka". Sam kilka razy stawałem między autami które były źle ustawione, a potem wychodziłem na buraka. Te sytuacje nie są najgorsze. Najgorsi są bezmózgi pod Kauflandem, którzy stają na drodze po debi...e nie widzą znaku zakazu albo na drodze wewnętrznej którą uważają za parking. Jak tłuczkom wytłumaczyć, że akurat tam parkuje się na czerwonym, a szare jest do jazdy. No i jeszcze chodniki zastawione tak że przejść nie można, wtedy zawsze z dziką rozkoszą pozwalam wykazać się Straży Miejskiej. Nie orientuje się jaki jest obecnie stan prawny co do możliwości interwencji P i SM na parkingach przy marketach, chyba jest jako droga wewnętrzna i za niewłaściwe parkowanie nic nie zrobią.
2900
#falco nieaktywny
26 czerwca 2012r. o 10:06
przepisy się zmieniły i teraz droga kiedyś wewnętrzna jest dzisiaj powiedzmy publiczną i obowiązują ogólne zasady dotyczące ruchu drogowego

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 20:57
~ napisał(a): Skoro taki bystry jesteś zauważając że marka auta nie ma znaczenia powinieneś wiedzieć że kolor włosów też nie ma nic do rzeczy :D :P

nie jestem blondynką, ale jak ostatnio jakiś baran obdarł zderzak w moim dużym aucie pod marketem chyba zacznę tak samo parkować, choćby nawet ktoś mi naklejał karne ku...sy i komentował, że durna baba. Skoro buraki nie potrafią parkować i niszczą samocochody, to ja będę zajmować dwa miejsca na parkingu :P

Zmoderowano 26.06.2012 godz.21:02 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~obozowicz niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 14:03
To zacznij jescze krasc , bic ludzi morduj bo inni tez tak robia... najlepiej isc bo najmniejszej linni oporu

Zmoderowano 27.06.2012 godz.21:14 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 21:12
nie bardzo rozumiem, co ma wspólnego ochrona własnego mienia z mordowaniem i biciem ludzi. Póki co nie zamordowałam barana, który zniszczył mi samochód. W sumie nie słyszałam, aby za złe parkowanie wsadzali do więzienia. Nie łapię takiej logiki, mimo, że nie jetem blondynką.

Zmoderowano 27.06.2012 godz.21:15 - powód: korekta cytowania (sentinel)
4940
#rock4 nieaktywny
18 lipca 2012r. o 17:29
zdjęcie zrobiłem (ok.16:40) ponieważ kolejny raz widziałem jak gość parkuje w tym miejscu. Parkowania w tym miejscu znacznie zmniejsza przepustowość tego miejsca (wchodzące/wychodzące osoby z marketu, przejeżdżające samochody). [img=1342625366_ymnkera.jpg]
41
#jegomosc nieaktywny
18 lipca 2012r. o 17:34
A co ma taaaaki kawał iść? :)

www.djdowynajecia.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza