Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
19 lipca 2012r. o 10:55

beemki won...polonezy królują wieśniaku !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4940
#rock4 nieaktywny
19 lipca 2012r. o 11:15
~siwek napisał(a): Tylko marudzicie za robotę się wziąć ta 5 stoi nie dłużej zawsze jak 2 minuty a wy już macie sensacje żal kur.... ze jezdzicie polonezami czy co chwilka i auta nie ma pod wejsciem a jakiś baran już się podnieca ze ktoś źle zaparkował barany później narzekacie że macie jak macie w tym czasie co robiłeś zdjęcie mogłeś sobie w nosie podłubać.

właściciel beemki się odezwał?? :D :D :D
3145
#hemi nieaktywny
19 lipca 2012r. o 11:21
a co to za smianie się z polonezów?? ja sam bym z checią posmigał "trapezem" :]
szczególnie takim:)[img=1342689698_ggg1lkf.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Gienek niezalogowany
29 lipca 2012r. o 15:52
ul. Śluzowa - chodnik nie dla pieszego[img=1343569967_euosh6r.jpg]
2924
#Anonim2924 nieaktywny
29 lipca 2012r. o 16:02
Wczorajsza "gwiazda" parkingu pod Briko. Reklama dla firmy że ho ho !

[img=1343570332_2hxjzkn.jpg]

Dopisane 29.07.2012r. o godz. 16:02:

Fiat Panda 3 - zajmuje trzy miejsca parkingowe.
~ niezalogowany
29 lipca 2012r. o 17:31
Jaka firma, taki i jełop w niej pracujący :D
1484
rafal
29 lipca 2012r. o 18:02
~ napisał(a): Tak bardzo narzekacie na policjantow, ze sa upierdliwi, niewyrozumiali, nieustepujacy, bardzo formalni. Widze Was tez w roli policjantow, ktorzy te wszystkie wyzej wymienione cechy maj do potegi entej.

Zgadzam się. Miałem niedawno sytuację pod moim domem gdzie zaparkowałem tylko na chwilę dwoma kołami na terenie zielonym. Za chwilę zjawiła się Straż miejska ktoś 'życzliwy' jak się potem dowiedziałem ich poinformował. Nigdy w moim kraju nie będzie dobrze dopóki będzie taka ludzka mentalność a przede wszystkim ta nie pojęta zawiść wszędzie której codzień też doświadczam, pozdrawiam tych wszystkich którzy tak mi źle życzą.
1806
#Obozowicz nieaktywny
29 lipca 2012r. o 21:00
rafal napisał(a):
~ napisał(a): Tak bardzo narzekacie na policjantow, ze sa upierdliwi, niewyrozumiali, nieustepujacy, bardzo formalni. Widze Was tez w roli policjantow, ktorzy te wszystkie wyzej wymienione cechy maj do potegi entej.

Zgadzam się. Miałem niedawno sytuację pod moim domem gdzie zaparkowałem tylko na chwilę dwoma kołami na terenie zielonym. Za chwilę zjawiła się Straż miejska ktoś 'życzliwy' jak się potem dowiedziałem ich poinformował. Nigdy w moim kraju nie będzie dobrze dopóki będzie taka ludzka mentalność a przede wszystkim ta nie pojęta zawiść wszędzie której codzień też doświadczam, pozdrawiam tych wszystkich którzy tak mi źle życzą.

a jak bys zaparkowal normalnie nikt by nie dzwonil. i jak by kazdy robil wszystko tak jak nalezy byloby ok. Przejedz sie na zachod i zobacz czy tam tak parkuja. raczej nie bo szkoda im kilka stowek euro za mandat bo zaparkowal jak jelop. tam kazdy pilnuje kazdego i nie wazne czy to sosiad czy nie.wiec wymagajmy najpierw od siebie a potem dyskutujmy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza