Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

3145
#hemi nieaktywny
5 listopada 2012r. o 19:11
becia,które auto to twoje?:):)
Bo zastawienie chodnika,czy wyjazdu spod kościoła to dla ciebie nic takiego?
To niech ciebie zepchną z chodnika na ulicę,czy też zmuszą do jazdy po schodkach:)

Dopisane 05.11.2012r. o godz. 19:11:

becia przykład komuny paryskiej-ja rozumiem zaparkowanie przed wjazdem czy też za,ok,nie ma tam zakazu i jak stanie się połową auta na chodniku gdzie nie blokuje się przejscia pieszych (np z wózkami),ale postawienie auta w poprzek chodnika to troszke nie fair?
A moze ok?

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 grudnia 2012r. o 15:16
Ja nie stane na chodniku?[img=1354716964_fawwb1m.jpg]
~Czarny niezalogowany
5 grudnia 2012r. o 21:47
Wg mnie te wszystkie zdjecia to robia jakies skonczone cioty,ktorym sie niesamowicie k . . .nudzi wracajac ze szkoly lub pracy.Polecam zrobic prawko i postarac zie zaparkoeac w centru w godz.szczytu,albo i gdziekolwiek indziej-bo natezenie autek jest takie jaki jest,drog i perkingow mamy tyle ile mamy, wiec po co do ch . . .jeszcze sami na siebie piszecie i donosicie-ludzie to jest k . . .smieszne.Nie lepiej sobie pomagac?
9984
#gover nieaktywny
5 grudnia 2012r. o 21:50
~Czarny napisał(a): Wg mnie te wszystkie zdjecia to robia jakies skonczone cioty,ktorym sie niesamowicie k . . .nudzi wracajac ze szkoly lub pracy.Polecam zrobic prawko i postarac zie zaparkoeac w centru w godz.szczytu,albo i gdziekolwiek indziej-bo natezenie autek jest takie jaki jest,drog i perkingow mamy tyle ile mamy, wiec po co do ch . . .jeszcze sami na siebie piszecie i donosicie-ludzie to jest k . . .smieszne.Nie lepiej sobie pomagac?

Jednak jeszcze sa w Boleslawcu ludzie zyczliwie myslacy.
~Czarny niezalogowany
5 grudnia 2012r. o 21:55
Jest jak jest,niktorzy moze i nie umieja pakowac,ale po co zaraz robic zdjecia tablicy rej. i wysylac na neta?
~ niezalogowany
5 grudnia 2012r. o 22:33
~Czarny napisał(a): Wg mnie te wszystkie zdjecia to robia jakies skonczone cioty,ktorym sie niesamowicie k . . .nudzi wracajac ze szkoly lub pracy.Polecam zrobic prawko i postarac zie zaparkoeac w centru w godz.szczytu,albo i gdziekolwiek indziej-bo natezenie autek jest takie jaki jest,drog i perkingow mamy tyle ile mamy, wiec po co do ch . . .jeszcze sami na siebie piszecie i donosicie-ludzie to jest k . . .smieszne.Nie lepiej sobie pomagac?

Kiedyś zapisaliby się do ORMO a dzisiaj zostało im tylko piep...enie o ....
783
#Igi nieaktywny
5 grudnia 2012r. o 22:38
Bo jak się takiego buraka prosi bez końca i nic to nie pomaga to chociaż taka kara będzie. A Ty Pani Czarny jak już masz kogoś wyzywać to czyń to z honorem, a nie jak podwórkowy bałwan co pozjadał wszystkie rozumy. Jak byś miał choć trochę czegoś w tej swojej kuli nazywanej głową to wiedział byś jaka jest idea powstania takiego tematu i na czym się tutaj należy skupić. Skoro mamy tutaj być życzliwi to bądźmy, a nie utrudniajmy sobie życie. Zobaczymy czy też będziesz taki życzliwy jak przez takiego pacana będziesz musiał zasuwać na około, albo nawet nie będziesz w stanie wyjechać bo ktoś się bardzo śpieszył i jak sam wspomniałeś nie ma miejsca postanowił sobie zaparkować na samym środku tłumacząc się że nie ma miejsca. Gratuluję ;)

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego. Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
7878
#ojciec nieaktywny
5 grudnia 2012r. o 22:48
Ja też nie rozumiem takich cwaniackich wpisów jak Czarnego. Jakoś ja zawsze znajduję miejsce do zaparkowania, czasem trzeba się przejść, ale nic na to nie poradzimy. W/g Czarnego mam popierać idiotyczne stawanie na parkingach np. przy marketach czy na chodnikach? Popieram taką akcję jak te fotki!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza