Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

7345
#Qfalagupagu nieaktywny
5 grudnia 2012r. o 23:15
[img=1354745741_4hccsg9.jpg]

Lee Oswald dlaczego nie urodziłeś się w polsce 20 lat później ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~byly uzytkownik tego parkingu niezalogowany
5 grudnia 2012r. o 23:45
Qfalagupagu napisał(a): [img=1354745741_4hccsg9.jpg]
Akurat ten sie tylko w minimalnym stopniu nie zmiescil w pasie...
~siwy niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 9:11
czarny, bo inaczej ,,bydła'' poprawnego parkowania nie nauczysz, mało tego powinno dzwonić się po straż miejską lub policję.
3595
#jemiola nieaktywny
6 grudnia 2012r. o 11:35
kiedy ostatnio koleś zastawił tunel dostał karniaka na szybę jego mina bezcenna :D
i tak będzie za każdym razem !!

Idiotka,naiwna??suka lub szmata???Jak wolisz,mi to lata.
~JA niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 11:51
~Czarny napisał(a): Wg mnie te wszystkie zdjecia to robia jakies skonczone cioty,ktorym sie niesamowicie k . . .nudzi wracajac ze szkoly lub pracy.Polecam zrobic prawko i postarac zie zaparkoeac w centru w godz.szczytu,albo i gdziekolwiek indziej-bo natezenie autek jest takie jaki jest,drog i perkingow mamy tyle ile mamy, wiec po co do ch . . .jeszcze sami na siebie piszecie i donosicie-ludzie to jest k . . .smieszne.Nie lepiej sobie pomagac?

skubany... ;) ;) ;) ty weź się naucz pisać a potem pisz.
Potem nauczcie się parkować a potem się wypowiadajcie.
Mało wam miejsca na parkingach to przerzućcie się na komunikację miejską a nie robicie sobie szybkie parkingi na ścieżkach rowerowych albo chodnikach a potem normalny przechodzień przejść nie może !!
Co za tłuczki stają w obronie tych baranów co nie wiedzą gdzie nie przystoi parkować, już nie wspominając o przepisach.
~JA niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 11:57
[img=1354716964_fawwb1m.jpg]
no mistrzu normalnie podziwiam.
~JA niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 12:03
[img=1352138020_c83zy20.jpg]
to też inteligentne stanąć na wyjeździe
~JA niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 12:10
mogę się mylić ale znak zakazu dotyczy też chodnika :> :> :>
No cóż ale pewnie temu kierowcy wolno.
Pewnie z parkingu co jest przed kinem czyli jakieś 50 metrów to za daleko. [img=1347264399_4ff8tof.jpg]
i co to jest mądre parkowanie ?? według przepisów ?? ciekawe które na to pozwalają ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza