Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~m44 niezalogowany
14 października 2011r. o 12:40
Męski szowinizm :> :>

Aż taki idealny jesteś??

Zmoderowano 14.10.2011 godz.12:55 - powód: cytowanie (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4638
#nova nieaktywny
14 października 2011r. o 12:56
~ napisał(a): Ogólnie na 10 źle zaparkowanych aut 8 to kobiety. Więc po co sie rozpisywać one są (...)

oj teraz przesadziłeś!!! tak zgodzę się, że często kobiety źle parkują, ale równie często faceci!
dodam jedno zdjęcie gdzie pewien "pan" zaparkował po prawej stronie (patrząc od wjazdu). Nikt nie mógł się dostać na tą ulicę pół dnia. Była straż miejska, ale nic nie poradziła. Co się okazało- "panu" zabrało paliwa :D więc stwierdził, że mu można wszędzie stawać.[img=1318589802_k1b1ahw.jpg]
783
#Igi nieaktywny
14 października 2011r. o 13:46
nova napisał(a):
~ napisał(a): Ogólnie na 10 źle zaparkowanych aut 8 to kobiety. Więc po co sie rozpisywać one są (...)

oj teraz przesadziłeś!!! tak zgodzę się, że często kobiety źle parkują, ale równie często faceci!
dodam jedno zdjęcie gdzie pewien "pan" zaparkował po prawej stronie (patrząc od wjazdu). Nikt nie mógł się dostać na tą ulicę pół dnia. Była straż miejska, ale nic nie poradziła. Co się okazało- "panu" zabrało paliwa :D więc stwierdził, że mu można wszędzie stawać.[img=1318589802_k1b1ahw.jpg]

Pamiętam gościa. Ale tak do końca płazem mu to nie przeszło. Dostał mandat i od SM i od Policji ;]

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego. Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
~ niezalogowany
14 października 2011r. o 14:17
dobra kobietki nie złościć sie tak, bo złośc piękności szkodzi a wy pewnie nie macie juz czym szastać !! :> Kazdy wie że w większosci źle parkujecie i w ogóle jeździcie. Gośc ze zdjęcia zrobił źle bo tak sie auta nigdy nie zostawia. Ale pewnie jakby kobiecie zabrakło paliwa to na srodku skrzyzowania by zostawila i zaczeła sie malowac :P
5995
#andkas72 nieaktywny
14 października 2011r. o 17:34
tak kobiety parkujecie :D
&feature=related
~ niezalogowany
14 października 2011r. o 18:59
Ja jestem kobietom i widze ze faceci tez fatalnie jezdza mam dosc takich co jada 30 na godzine albo jadac autostrada ciezarowki go mijaja a jak zobaczy ze kobieta go wyprzedza to zaczyna sie scigac bo to wstyd.Poprostu sa ludzie ktorzy nadaja sie do jazy a inni nie i to tyczy kobiet jak i mezczyzn.
2444
#raven nieaktywny
14 października 2011r. o 19:00
~ napisał(a): Ja jestem kobietom i widze ze faceci tez fatalnie jezdza mam dosc takich co jada 30 na godzine albo jadac autostrada ciezarowki go mijaja a jak zobaczy ze kobieta go wyprzedza to zaczyna sie scigac bo to wstyd.Poprostu sa ludzie ktorzy nadaja sie do jazy a inni nie i to tyczy kobiet jak i mezczyzn.

kobietOM?? OMG... A pozniej sie dziwisz ze istnieja takie stereotypy...
4638
#nova nieaktywny
15 października 2011r. o 10:49
andkas72 napisał(a): tak kobiety parkujecie :D

Oj tam oj tam! Po prostu miała gorszy dzień! Ona chociaż próbowała kilka krotnie, żeby było porządnie, a facet jakby za pierwszym razem źle zaparkował, to by tak zostawił jak ta święta krowa! :P Prowdę godam!

Zmoderowano 15.10.2011 godz.16:46 - powód: cytowanie (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!