Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~Beata niezalogowany
12 czerwca 2012r. o 9:00
~ napisał(a): Jeśli chodzi o szafy wnękowe to indeco na mickiewicza najtaniej w powiecie i solidnie ,a kuchenne to chyba elbem ta firma sie nazywa ,mieści sie w garażu za termixem w lewo ,zamawialiśmy tam ponad rok temu nietypowy układ ze względu na komin , nie spodziewałem się takiego efektu ,jubilerska robota ,nawet mi gniazdko na lodówkę poprawili,za 4000zł z montażem ,gdzie w neo za ten sam zestaw wołali 5700zł, taki sam front, blat, uchwyty , szyby .
Zamawiałem tam jeszcze szafkę rtv i regał .POLECAM !

Gdzie to jest dokładnie ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 czerwca 2012r. o 9:12
Na końcu Mickiewicza. W sklepie ''Moda Śląska''.

Zmoderowano 26.06.2012 godz.20:46 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~Beata niezalogowany
12 czerwca 2012r. o 9:22
elbem ta firma sie nazywa ,mieści sie w garażu za termixem -chodziło mi o tą firmę, gdzie dokładnie jest.

~ niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 15:42
Na ich stronie jest mapka http://www.elbem.boleslawiec.pl/kontakt.php

~jola niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 16:56
Robił ktoś meble u Miechurskiego (twoje szafy) z Parzyc? Proszę o jakieś opinie.
~gość niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 23:08
tylko nie BRW na staroszkolnej, łaskę robią, że muszą pracować, bardzo niemiła obsługa , dziadostwo się zrobiło , kiedyś to klient był najważniejszy .....

~Leszek niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 10:07
Miałem robione meble przez Pana Miechurskiego(Twoje Szafy) Szczerze polecam,jestem zadowolony chociaż naczekałem się trochę na nie;)ponieważ miał dość dużo zleceń.Polecili mi tego Pana znajomi u których również robił meble w kuchni.
~ niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 10:16
~jola napisał(a): Robił ktoś meble u Miechurskiego (twoje szafy) z Parzyc? Proszę o jakieś opinie.

Korzystałem z usług tego Pana i szczerze polecam. Robił mi dwie szafy wnękowe i kuchnię na wymiar. Jakość super, a cena jeszcze lepsza.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza