Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~Mati niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 10:23
SKLEP MEBLOWY MAX, ZŁOTORYJA

Pan Rozmus.

Cenami rozwala BOLESŁAWIECKIE firmy. :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 15:39
A co sądzicie o EURO-KUCHNI
~ niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 18:34
EURO KUCHNIE BARDZO DROGO jak meble na` wymiar to tylko MEBBUD UL ORLA PELEN PROFESJONALIZM
~ niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 22:34
~ napisał(a): EURO KUCHNIE BARDZO DROGO jak meble na` wymiar to tylko MEBBUD UL ORLA PELEN PROFESJONALIZM
Każdy chwali swoje . Jak czytam te posty to wydaje mi się że piszą ci co nie mają zamówień .
6623
#kitan nieaktywny
28 czerwca 2012r. o 8:25
~ napisał(a):
~ napisał(a): EURO KUCHNIE BARDZO DROGO jak meble na` wymiar to tylko MEBBUD UL ORLA PELEN PROFESJONALIZM
Każdy chwali swoje . Jak czytam te posty to wydaje mi się że piszą ci co nie mają zamówień .

można tutaj sobie zrobić darmową reklamę
a ci co nie mają roboty siedzą w necie i klepią ;(
~ niezalogowany
5 lipca 2012r. o 19:04
Szkoda że na Forum wypowiadają się tylko niezadowoleni klienci,a ci którzy chwalą to,jak ktoś słusznie zauważył, pewnie sami o sobie dopisują posty,żeby się zareklamować.W przypadku firmy NEOMEBLE,jest faktem,że zdarzały się reklamacje,ale któż ich nie ma.Nie istnieje firma usługowa,która robi wszystko na czas ,bez wad i jeszcze tanio.Proszę wierzyć ,że nasi klienci to nie tylko ci niezadowoleni,którzy głośno krzyczą na forum,ale także i tacy,którzy cieszą się ze swojego wyboru i polecają nas innym.Jesteśmy chyba najmłodszą stażem firmą o tym profilu działalności na bolesławieckim rynku.Przez dwa lata nie brakowało okazji do zdobywania doświadczeń. Przybyło nam wiedzy ,umiejętności,a przede wszystkim nie pracują już u nas ludzie ,którzy w znacznej mierze przyczynili się do takich opinii,jakie tu można przeczytać.Każdy uczy się na własnych błędach i na pewno było tak w przypadku każdej bolesławieckiej i nie tylko firmy.Wszelkie fora mają ogromną moc opiniotwórczą,i temu służą,ale nie można bazować tylko na złych opiniach,zwłaszcza,że dziś każdy może napisać anonimowo,co chce.Warto sprawdzić samemu.Pozdrawiamy-NEOMEBLE
569
#Demonides nieaktywny
5 lipca 2012r. o 19:43
Jeżeli chcecie tanio, to proponuję Wam samemu zrobić sobie meble. Szafę wnękową można zrobić bez problemu.

Ja tak zrobiłem i nie dlatego, że ktoś robi lepiej, a ktoś gorzej i obawiałem się, że zamówiona przeze mnie usługa będzie droga i wykonana niewłaściwie.
Zrobiłem to tylko z powodów oszczędnościowych.
Ostatnio zrobiłem sobie szafę wnękową (wys. 2,5m x szer. 3,80) i dzięki temu zaoszczędziłem 2000zł.
Udało mi się to zrealizować tylko dlatego, że miałem trochę nadgodzin.
To naprawdę nic trudnego, trzeba tylko trochę chęci, ale przede wszystkim czasu.
A oprócz tego potrzeba:
- linijka, kratka, ołówek, miara = > projekt,
- pocięte płyty i inne elementy (zamki, wózki, zawiasy, wkręty, etc.), fronty drzwi uchwyty,
- wkrętarka.

Do odważnych świat należy.[img=1341509962_7lxj2qa.jpg]

Dopisane 05.07.2012r. o godz. 19:43:

Za materiały zapłaciłem 2280zł, wiec chyba warto samemu zrobić prawie 4m szafę.

<b style="color: #003DDF;">http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:<U>Demonides</U></b>
~zyga niezalogowany
9 lipca 2012r. o 20:36
Jeżeli chodzi o Miechurskiego Twoje Meble, to zdecydowanie odradzam. Ma klienta w głębokim poważaniu, nie dotrzymuje terminów i rzuca słowa na wiatr. Szczerze nie polecam:( Szkoda czasu i pieniędzy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy