Napiszę Wam z mojego własnego doświadczenia. Jestem świeżo po remoncie.
Nie polecam firmy Meb-bud (ci co wycinają płyty koło byłego urzędu skarbowego)
bo jest drogo i nie solidnie. Składasz zamówienie na co inne a co innego przywożą. Zrobili mi tak co najmniej 4 razy z ich winy. Albo wycieli zły wymiar albo pomieszali płyty albo nie przywieźli wszystkiego albo wszystko źle zrobili.
Nie polecam też Eurokuchni ponieważ jakość jest taka sobie a po wpłaceniu zaliczki
na meble się czeka 3 razy dłużej niż w umowie, do tego też bardzo drogo i nie do końca
tak jak ma być.
Witam
Czytam i cóż śmiechu warte te wywody, jedni narzekają inni są zadowoleni z tej samej firmy czy to klient napisał czy firma sama o sobie parę dobrych słów to i tak w niczym nikomu nie pomoże w wyborze. Każdy patrzy na cenę - prawie (wiem z doświadczenia).
Jedni są zadowoleni z mojej pracy inni nie mogą na mnie patrzeć. A czy ktoś napisał jakie ma w domu ściany trafia mnie jak czytam niezadowolonych narzekających klientów gdzie często gęsto wina leży po środku. Bo jak tu szafę zrobić jak ściany takie że jak dwóch pod ścianą postawić to jeden drugiego nie widzi. Jak ściany proste to jeden dzień montuje i wychodzę, klient zadowolony. Jak klienta stać na drogą szafę na dobrych systemach to samo, wchodzę montuję szuflady za 120 zł szt i regulacja jest i robota idzie jak klient chce tanio to trzeba się nagimnastykować żeby było ładnie. A czas ucieka montaż się przedłuża klient marudzi co tak długo człowiek zmęczony godzina 20 się zbliża ja głodny bo przecież na wiochę trzeba jechać do pracy tam ludzie pamiętają że pracownik też człowiek kawy by się napił nie powiem coś zjadł. itd etc cóż my pracujący w tym fachu wiemy że to prawda, a klient jak problem z wyborem miał tak i będzie miał. Kogo ja bym polecił nas fachowców wszystkich każdy uczciwie chce zarobić klient chce za darmo to nasz odwieczny problem ale myślę że najlepsza firma to ... i tu nie mogę się zdecydować.
Pozdrawiam
~...... kuchnie niezalogowany 30 marca 2013r. o 11:50
Tak czytam i czytam te posty i myślę, że gdyby wyrzucić wypowiedzi firm udających własnych klientów, to może zostałoby 3-4 strony. W 300% zgadzam się z kolegą "stolarz" kilka postów wyżej. Niestety każdy chciałby jak najtaniej ale coś za coś. Nie da się kupić mercedesa w cenie fiacika. Chcesz szafę tanio - da się zrobić. Tylko wtedy ani stolarz ani klient nie są zadowoleni. Co drugi dzień telefon, że drzwi ciężko chodzą, skrzypią, szpary nie zamaskowane, szuflady do końca nie wyjeżdżają itd.... To tak jak z kiełbasą w markecie - jak się postarać to i po 2zł/kg można zrobić i na niej zarobić ale co z tego? Takie czasy. Niestety zarobki są jakie są i nie każdego na mercedesa stać. Ale trzeba sobie odpowiedzieć: czy lepiej za coś zapłacić więcej i po prostu tego używać z przyjemnością, czy szarpać się całe życie zmieniając jeden bubel na drugi? Podobnie jak kolega stolarz korciło mnie aby napisać w jakiej firmie pracuję ale jednak odpuszczę, bo zaraz konkurencyjna nagonka się zacznie. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów.
Ja polecam Huberta. Robił mi kuchnię ładnych parę lat temu, później mojej siostrze a ostatnio ponownie w innym mieszkaniu. Wszyscy zadowoleni. Fajne mebelki, takie jak miały być, żadnych problemów i przy tym montaż szybko, sprawnie i estetycznie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.