~ napisał(a): Ja jedno dziecko rodziłam 7 godzin,po porodzie pare godzin dostałam krwotoku i zabrali mnie na czyszczenie czyli tak jak bym jeszcze raz rodziła, a drugie dziecko 11 godzin z bólami krzyżowymi i bym nigdy nie zamieniła naturalnego porodu na cesarke :)czysty przykład masochizmu....lub czysta przykładowa głupota :]
~ napisał(a): Ja jedno dziecko rodziłam 7 godzin,po porodzie pare godzin dostałam krwotoku i zabrali mnie na czyszczenie czyli tak jak bym jeszcze raz rodziła, a drugie dziecko 11 godzin z bólami krzyżowymi i bym nigdy nie zamieniła naturalnego porodu na cesarke :)durna babo!!!przeciez to na granicy życia i smierci a ty się cieszysz nie wiem z czego!!!pomyśl o dziecku!!czy nie rozumiesz ze 11 godzin porodu to dla dziecka w łonie matki tez koszmar!dzieci takie rodza sie mało dotlenione a to niesie za sobą ogromne ryzyko!nie ma się czym szczycić kobieto
~ napisał(a): Ja jedno dziecko rodziłam 7 godzin,po porodzie pare godzin dostałam krwotoku i zabrali mnie na czyszczenie czyli tak jak bym jeszcze raz rodziła, a drugie dziecko 11 godzin z bólami krzyżowymi i bym nigdy nie zamieniła naturalnego porodu na cesarke :)wiesz co brak mi słów....jesli tak było i ty sadzisz że Twój poród był ok...to...no musiałabym użyc epitetu.
~ napisał(a): Ja jedno dziecko rodziłam 7 godzin,po porodzie pare godzin dostałam krwotoku i zabrali mnie na czyszczenie czyli tak jak bym jeszcze raz rodziła, a drugie dziecko 11 godzin z bólami krzyżowymi i bym nigdy nie zamieniła naturalnego porodu na cesarke :)bez kitu!moherowy ciemnogród!!!1
~Olo napisał(a): Spokojnie. Ciało kobiety jest tak skonstruowane, że wcale to nie jest jakiś masochizm czy co by tam nie wymyślać . Teraz mamusie z 5 cm pazurkami są tchórzliwe i wygodne. Cały świat tak rodzi tylko teraz nagle ...cesarki . Owszem bywają przypadki , ale wiedzcie że kości i ciało kobiety się przygotowuje do tego momentu 9 miesięcy i wcale to nie jest czymś nienormalnym . a samo NATURALNE urodzenie ma wpływ na "pozbieranie się" i NA PEWNO jak pisze bohaterka dyskusji nigdy , nic tego momentu nie zastąpi. A Wasze, drogie panie wypowiedzi , świadczą tylko o nie dojrzałości :]słuchaj.kobieta pisze że miała 11 godzin bóli i krwotok i cieszy sie z tego porodu,co ona jest twoim zdaniem dojrzała?????heheh dobre.