Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porodówka w Bolesławcu

~ niezalogowany
12 sierpnia 2011r. o 17:13
Ja jedno dziecko rodziłam 7 godzin,po porodzie pare godzin dostałam krwotoku i zabrali mnie na czyszczenie czyli tak jak bym jeszcze raz rodziła, a drugie dziecko 11 godzin z bólami krzyżowymi i bym nigdy nie zamieniła naturalnego porodu na cesarke :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~aska niezalogowany
12 sierpnia 2011r. o 18:09
~ napisał(a): Ja jedno dziecko rodziłam 7 godzin,po porodzie pare godzin dostałam krwotoku i zabrali mnie na czyszczenie czyli tak jak bym jeszcze raz rodziła, a drugie dziecko 11 godzin z bólami krzyżowymi i bym nigdy nie zamieniła naturalnego porodu na cesarke :)
czysty przykład masochizmu....lub czysta przykładowa głupota :]
~do nieodpowiedzialnej baby niezalogowany
12 sierpnia 2011r. o 18:15
~ napisał(a): Ja jedno dziecko rodziłam 7 godzin,po porodzie pare godzin dostałam krwotoku i zabrali mnie na czyszczenie czyli tak jak bym jeszcze raz rodziła, a drugie dziecko 11 godzin z bólami krzyżowymi i bym nigdy nie zamieniła naturalnego porodu na cesarke :)
durna babo!!!przeciez to na granicy życia i smierci a ty się cieszysz nie wiem z czego!!!pomyśl o dziecku!!czy nie rozumiesz ze 11 godzin porodu to dla dziecka w łonie matki tez koszmar!dzieci takie rodza sie mało dotlenione a to niesie za sobą ogromne ryzyko!nie ma się czym szczycić kobieto
4576
#nicolette nieaktywny
12 sierpnia 2011r. o 18:17
wiesz co brak mi słów....jesli tak było i ty sadzisz że Twój poród był ok...to...no musiałabym użyc epitetu.

,,Tajemnica człowieczeństwa kryje się w tęsknocie za tajemnicą wszechrzeczy.,,
~ciemnogród niezalogowany
12 sierpnia 2011r. o 18:22
bez kitu!moherowy ciemnogród!!!1
~Olo niezalogowany
12 sierpnia 2011r. o 18:26
Spokojnie. Ciało kobiety jest tak skonstruowane, że wcale to nie jest jakiś masochizm czy co by tam nie wymyślać . Teraz mamusie z 5 cm pazurkami są tchórzliwe i wygodne. Cały świat tak rodzi tylko teraz nagle ...cesarki . Owszem bywają przypadki , ale wiedzcie że kości i ciało kobiety się przygotowuje do tego momentu 9 miesięcy i wcale to nie jest czymś nienormalnym . a samo NATURALNE urodzenie ma wpływ na "pozbieranie się" i NA PEWNO jak pisze bohaterka dyskusji nigdy , nic tego momentu nie zastąpi. A Wasze, drogie panie wypowiedzi , świadczą tylko o nie dojrzałości :]
~nicolette niezalogowany
12 sierpnia 2011r. o 18:32
~Olo napisał(a): Spokojnie. Ciało kobiety jest tak skonstruowane, że wcale to nie jest jakiś masochizm czy co by tam nie wymyślać . Teraz mamusie z 5 cm pazurkami są tchórzliwe i wygodne. Cały świat tak rodzi tylko teraz nagle ...cesarki . Owszem bywają przypadki , ale wiedzcie że kości i ciało kobiety się przygotowuje do tego momentu 9 miesięcy i wcale to nie jest czymś nienormalnym . a samo NATURALNE urodzenie ma wpływ na "pozbieranie się" i NA PEWNO jak pisze bohaterka dyskusji nigdy , nic tego momentu nie zastąpi. A Wasze, drogie panie wypowiedzi , świadczą tylko o nie dojrzałości :]
słuchaj.kobieta pisze że miała 11 godzin bóli i krwotok i cieszy sie z tego porodu,co ona jest twoim zdaniem dojrzała?????heheh dobre.
~nicolette niezalogowany
12 sierpnia 2011r. o 18:35
chodzi mi też o to że kobiety powinny rodzic godnie! a taka godność daje cesarka.bo nie powiesz mi że zwijać się w bólu pól doby jest godnym rodzeniem!!! a skoro tak twierdzisz to napewno nie rodziłaś.i nie mów mi że kobiety są ,,skonstruowane ,, do porodu.to nie maszyny!podejrzewam że jakby każda miała wybór czy cesarka czy naturalny to porody naturalne zmniejszyły by się do 20% max.ale niestety taki wybór jest tylko za pieniądze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza