Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porodówka w Bolesławcu

~majka~ niezalogowany
12 sierpnia 2011r. o 14:37
czy orientuje sie ktos,czy trzeba chodzic do szkoly rodzenia jesli chce sie zeby maz byl przy porodzie.chodzi mi o szpital w boleslawcu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~aska niezalogowany
12 sierpnia 2011r. o 14:46
~majka~ napisał(a): czy orientuje sie ktos,czy trzeba chodzic do szkoly rodzenia jesli chce sie zeby maz byl przy porodzie.chodzi mi o szpital w boleslawcu.
jak ja rodziłam półtora rok temu to trzeba było.ale odradzam męża przy porodzie...ty jeszcze nie wiesz ale jest to co najmniej ochydne doświadczenie i dla ciebie i tymbardziej dla twojego męża który jest wzrokowcem.i uwierz że bóle sa tak silne że ci mąż ani oddychanie nie pomoże i nie słuchaj matek polek że poród naturalny jest piękny :] no i powodzenia :]
5799
CZARNULA83
12 sierpnia 2011r. o 15:06
Lekka przesada :)
~aska niezalogowany
12 sierpnia 2011r. o 15:10
CZARNULA83 napisał(a): Lekka przesada :)
lekka??ok poród jest piekny ale tylko dla masochistek.pozdrawiam
~BS niezalogowany
12 sierpnia 2011r. o 15:24
Muszę się zgodzić z Aską dla mnie poród też był masakrą i nigdy w życiu nie chciała bym żeby facet był ze mną i patrzył na , słyszałam że teraz nie jest juz potrzebna szkoła żeby facet był ale raczej odradzam chyba że nic go nie zraża !
5799
CZARNULA83
12 sierpnia 2011r. o 15:26
Booooooooooże dziewczyny gdzie wy rodzicie.... ??? Całe szczęście że ja nie mam takich wspomnień :*
~BS niezalogowany
12 sierpnia 2011r. o 15:31
Ja rodziłam w B-c może zrobiłam błąd że nie chodziłam do lekarza z naszego szpitala lub nie dałam w kieszeń, a poza tym każdy jest inny więc niektóre z nas tak po prostu mają!
~nicolette niezalogowany
12 sierpnia 2011r. o 16:31
ale ja tez uwazam że poród naturalny jest po prostu okropny.nie chodzi o to gdzie się rodzi .chodzi o sam fakt o niemiłosierny ból ba czasem nawet o godziny bólu o wody płodowe o krew ......nie jest to przyjemne.ja miałam,,przyjemność,, rodzić 8 godzin naturalnie miałam okropne bóle,wody saczyły się kilka godzin,płakałam byłam spocona i myslałam ,,za jakie grzechy??,, nigdy nie chciałabym aby mój facet widział mnie w tym stanie!opieka była super tu w bc.położne swietne.kazały oddychać dawały te nieszczęsne piłki....co ztego???nic oprócz znieczulenia nie zmniejszy bólu...ani masaze ani oddech ani tym bardziej facet obok...do czego zmierzam.a no do tego że po 8śmiu tych koszmarnych godzinach z powodu braku postepu porodu zrobiono mi cesarkę...ból jak reka odjął rana zagoiła się w 7dni,a doszłam do siebie po dobie.mogłam robić wszystko przy dziecku....Każda kobieta powinna mieć prawo do cesarki.

pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza