Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porodówka w Bolesławcu

4122
#karmelka29 nieaktywny
5 listopada 2011r. o 13:21
:D ...już Cię widzę w akcji :D :* jemiola :D
:) ...ja rodziłam w B_cu.. i nie mam zastrzeżeń ... :)

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 listopada 2011r. o 13:33
ja nie rodziłam w bolesławcu i uważam że dobrze zrobiłam :). Panie naprawdę bardzo miłe, tu nie mam zastrzeżeń, ale miałam okazje trafić na pogotowie z komplikacjami po porodzie i żaden lekarz nie chciał mnie leczyć bo nie chodziłam do nich prywatnie podczas ciąży! miałam od 1,5 tyg 38-39 C. Musiałam szuka w weekend lekarza który przyjmie mnie prywatnie. Chamstwo i arogancja
7312
#cisza83 nieaktywny
5 listopada 2011r. o 18:50
przez jednego lekarza albo przez czyjes niepochlebne opinie nie ma co jezdzic rodzic po swiecie.1 rodzilam w lubaniu i tego koszmaru nie za pomne nigdy ,malo tego chodzilam do prywatnie do tamtejszego lekarza.Corcie natomiast rodzilam w boleslawcu choc wcale nie chodzilam do zadnego tutejszego lekarza i zajeto sie mna na super,nikt nie dal mi odczuc ze jestem gorsza,itp.itd. ;) nie ma co swiat z rozwarciem zwiedzac :P

Legenda o smoku uczy,iż nie należy zaspokajać głodu byle baranem...
~ niezalogowany
5 listopada 2011r. o 19:10
a ja powiem tak: kobieta w ciąży to po prostu klient . pielęgniarka lekarz położna jest pracownikiem który ma tego klienta obsłużyć. Niestety takie są a raczej stety wymogi że nawet jeśli klient( a kobieta w ciąży jest w szczególnej sytuacji) marudzi i pyta sie po kilka razy albo czegoś nie wie to PRACOWNICA ma obowiązek podejść z uśmiechem i bez fochów i frustracji. ( A w tym bolesławiec ma pierwszeństwo)Dajmy na to jeśli ,,tak,, was w sklepie hotelu restauracji obsłużą to co? jeśli "doniesiecie" właścicielowi to zazwyczaj albo pracownik nie ma premii albo nagana albo wypad z pracy.
więc PANIE Z PORODÓWKI zmieńcie swoje nastawienie nie tylko znajoma znajomej ma prawo do milej obsługi. CHAMSKO NAPISZĘ . OD TEGO TAM JESTEŚCIE JAK D.UPA OD SRANIA
~Oburzona niezalogowany
5 listopada 2011r. o 21:02
Masz rację ..... to była super chamska wypowiedź.
I Ty po takiej wypowiedzi oczekujesz uśmiechu i wyrozumiałości!?
Zdradź nam proszę jaki wykonujesz zawód a ja bardzo chętnie sprawdzę Twoje kompetencje.
~ niezalogowany
5 listopada 2011r. o 21:28
~Oburzona napisał(a): Masz rację ..... to była super chamska wypowiedź.
I Ty po takiej wypowiedzi oczekujesz uśmiechu i wyrozumiałości!?
Zdradź nam proszę jaki wykonujesz zawód a ja bardzo chętnie sprawdzę Twoje kompetencje.

popłacz się
~oburzona niezalogowany
5 listopada 2011r. o 22:19
Tak uronię kilka łez nad Twoim postem. Bo śmiać to się raczej nie ma z czego.
~ niezalogowany
6 listopada 2011r. o 5:45
taaa pracownicy zoz są tacy fajni i ogóle tylko my maluczcy musimy sie przyczepić . ty oburzona zastanów się( chociaż pewnie jak ktoś pluje to mówisz że deszcz pada)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza