~ napisał(a): a ja powiem tak: kobieta w ciąży to po prostu klient . pielęgniarka lekarz położna jest pracownikiem który ma tego klienta obsłużyć. Niestety takie są a raczej stety wymogi że nawet jeśli klient( a kobieta w ciąży jest w szczególnej sytuacji) marudzi i pyta sie po kilka razy albo czegoś nie wie to PRACOWNICA ma obowiązek podejść z uśmiechem i bez fochów i frustracji. ( A w tym bolesławiec ma pierwszeństwo)Dajmy na to jeśli ,,tak,, was w sklepie hotelu restauracji obsłużą to co? jeśli "doniesiecie" właścicielowi to zazwyczaj albo pracownik nie ma premii albo nagana albo wypad z pracy.
więc PANIE Z PORODÓWKI zmieńcie swoje nastawienie nie tylko znajoma znajomej ma prawo do milej obsługi. CHAMSKO NAPISZĘ . OD TEGO TAM JESTEŚCIE JAK D.UPA OD SRANIA
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): Mam pytanie do kobiet ktore rodzily nie dawno w boleslawcu mam termin na kwiecien i troche sie boje chociaz podchodze do tego ze nie ja pierwsza i nie ostatnia rodze i co ma byc to bedzie.Chcialam zapytac czy mozna liczyc na jakies leki przeciwbolowe lub znieczulenieniby kobieta ma prawo do porodu bez bólu ale w bc nic nie dają nawet za kasę bo rodziłam,preferują prod naturalny.powodzenia :]