Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porodówka w Bolesławcu

~oburzona niezalogowany
6 listopada 2011r. o 11:14
Przepraszam, nie dam się sprowokować. Do konstruktywnej dyskusji potrzebny jest partner. Wybacz, nie gramy w tej samej lidze!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 listopada 2011r. o 11:30
a ja bym chętnie sprawdziła kompetencje lekarzy z porodówki i nie tylko :P
~asia niezalogowany
6 listopada 2011r. o 12:29
~ napisał(a): a ja powiem tak: kobieta w ciąży to po prostu klient . pielęgniarka lekarz położna jest pracownikiem który ma tego klienta obsłużyć. Niestety takie są a raczej stety wymogi że nawet jeśli klient( a kobieta w ciąży jest w szczególnej sytuacji) marudzi i pyta sie po kilka razy albo czegoś nie wie to PRACOWNICA ma obowiązek podejść z uśmiechem i bez fochów i frustracji. ( A w tym bolesławiec ma pierwszeństwo)Dajmy na to jeśli ,,tak,, was w sklepie hotelu restauracji obsłużą to co? jeśli "doniesiecie" właścicielowi to zazwyczaj albo pracownik nie ma premii albo nagana albo wypad z pracy.
więc PANIE Z PORODÓWKI zmieńcie swoje nastawienie nie tylko znajoma znajomej ma prawo do milej obsługi. CHAMSKO NAPISZĘ . OD TEGO TAM JESTEŚCIE JAK D.UPA OD SRANIA

ja nie widze w tym nic chamskiego wszedzie chcemy byc mile obsluzeni i tyle.Od tego sie jest w danej instytucji i to jest za.......obowiazkiem byc milym dla klienta a jak cos ci sie nie podoba to zmien poprostu prace.!!!!!!!

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
6 listopada 2011r. o 13:00
"PANIE Z PORODÓWKI zmieńcie swoje nastawienie nie tylko znajoma znajomej ma prawo do milej obsługi"

a to takie realistyczne zdanie
~kama niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 14:37
Mam pytanie czy orientujecie się jaki lekarz zrobi mi cesarkę na życzenie, ten do którego chodzę nie chce o tym słyszeć :( a ja nie chce znowu tego przeżywać ;(
~ niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 15:31
Jeżeli pielęgniarka lub lekarz czują się sfrustrowani, wykonując swój zawód ,to niech się przekwalifikują , dla swojego dobra ,i dobra pacjentów .Nigdzie nie jest napisane ,że człowiek musi cały czas pracować na tym samym stanowisku. Odmiana jest pożądana dla zdrowia psychicznego ,szczególnie, gdy ktoś czuje się wypalony zawodowo.Medycy powinni o tym wiedzieć.
~ niezalogowany
7 lutego 2012r. o 16:55
Mam pytanie do kobiet ktore rodzily nie dawno w boleslawcu mam termin na kwiecien i troche sie boje chociaz podchodze do tego ze nie ja pierwsza i nie ostatnia rodze i co ma byc to bedzie.Chcialam zapytac czy mozna liczyc na jakies leki przeciwbolowe lub znieczulenie
~ niezalogowany
7 lutego 2012r. o 17:02
~ napisał(a): Mam pytanie do kobiet ktore rodzily nie dawno w boleslawcu mam termin na kwiecien i troche sie boje chociaz podchodze do tego ze nie ja pierwsza i nie ostatnia rodze i co ma byc to bedzie.Chcialam zapytac czy mozna liczyc na jakies leki przeciwbolowe lub znieczulenie
niby kobieta ma prawo do porodu bez bólu ale w bc nic nie dają nawet za kasę bo rodziłam,preferują prod naturalny.powodzenia :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!