Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~groszem niezalogowany
18 kwietnia 2014r. o 23:58
czy w którejś z bolesławieckich pizzerii dostane pizze bianca lub focaccia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2444
#raven nieaktywny
30 kwietnia 2014r. o 22:48
Ktora pizzeria bedzie czynna podczas majowki??

Dopisane 30.04.2014r. o godz. 22:48:

:)
~ niezalogowany
30 kwietnia 2014r. o 23:02
raven napisał(a): Ktora pizzeria bedzie czynna podczas majowki??Dopisane 30.04.2014r. o godz. 22:48::)

Oczywiście petrochemia a od weekendu 02.05 w weekendy od 18 do 6 jest dowoz
~Frank niezalogowany
1 maja 2014r. o 11:00
~marb napisał(a): Zdecydowanie najlepsza obecnie pizza jest w pizzerni Tomato w Tomaszowie - piec węglowy, oryginalne składniki - po prostu PYCHA! Może to nie jest taniocha, ale dla smaku warto dodać parę złotych i nie żałować. Dowożą też do Bolca. Poza tym robią świetne imprezy dla dzieci, mogą same robić..

http://www.pizzatomato.pl/

Ty zuraf, Kocham Bolec.Info ....ij sobie jeszcze na swoim czole żeś ty kto ten zuraff od pizzy żeby przypadkiem nikt nie miał wątpliwości. Masakra co za typ

Zastosowana autokorekta

11060
sloneczko010981
1 maja 2014r. o 11:30
Ja tam nie mam wymagań, bo się nie znam na pizzy. Każda mi smakuje, byle nie była z mozarellą, bo nie mogę tego sera na ciepło.
~pizzer niezalogowany
13 maja 2014r. o 20:04
Tomato w Tomaszowie to tragedia. Jak mozna tyle zdierac za tak niedobrą pizze. w bolcu za te pieniadze mogą pojesc 4 osoby. A tu po jedniej to beknąc sie niechce.
~pp niezalogowany
19 lipca 2014r. o 14:54
Ku przestrodze zamawiającym z Jokera, wczoraj w zamówionej pizzy mieliśmy zatopionego w serze obrzydliwego robala z długimi odnóżami, nie pierwszy raz taki incydent z tamtąd, we wcześniejszym przypadku twarda kość jakby ze skrzydełka kurczaka, na szczęście zęby całe lecz doświadczenie nieprzyjemne..w dniu wczorajszym korzystanie przeze mnie z usług gastronomicznych tego lokalu dobiegło końca! Ostrzegam, chyba że ktoś lubi zażyć trochę białka z robala..lub dzwoniąc, poproście o pizze bez pająków.
~ niezalogowany
30 września 2014r. o 19:31
~pp napisał(a): Ku przestrodze zamawiającym z Jokera, wczoraj w zamówionej pizzy mieliśmy zatopionego w serze obrzydliwego robala z długimi odnóżami, nie pierwszy raz taki incydent z tamtąd, we wcześniejszym przypadku twarda kość jakby ze skrzydełka kurczaka, na szczęście zęby całe lecz doświadczenie nieprzyjemne..w dniu wczorajszym korzystanie przeze mnie z usług gastronomicznych tego lokalu dobiegło końca! Ostrzegam, chyba że ktoś lubi zażyć trochę białka z robala..lub dzwoniąc, poproście o pizze bez pająków.

fuuuuuuuuuu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza