Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~ niezalogowany
2 grudnia 2014r. o 6:17
~ napisał(a): Tomato w Tomaszowie jak można pozwolić żeby dzieci babrały się i puzniej to jadły gdzie sanepid a jak ktoś się zatruje to kto odpowiada ??

Nie bądź taki delikatny! Dziecko w domu trzymasz w sterylnym worku? Małe dziecko jak samo je też się "babra" i jakoś to Cię nie boli.

P.S Pobabraj sobie jak najszybciej w slowniku, bo pÓźniej będzie tylko gorzej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mac_aaron niezalogowany
20 stycznia 2015r. o 18:34
Zamówiłem "U przyjaciół" obiad do pracy, przyjechałem gościnnie ze Zgorzelca.
1) Smażony ser okazał się Camembertem. Pierwszy raz widzę, żeby ser smażony nie był żółtym serem, tylko pleśniowym.
2) Czas dostawy 2h, mimo, że miała być 1h.
3) Nie wiem ile danie jeździło z kierowcą po mieście, ale frytki i ser dojechały zimne, zaś sałata zaparzyła się do stanu niejadalnego.

NIE POLECAM, jedno z najgorszych dań z dowozem jakie miałem okazję zjeść.
~ niezalogowany
20 stycznia 2015r. o 18:52
W Aniołku ze szpinakiem pyszna pizza tyle że pani z obsługi patrzy jak jesz i to wkurza chyba nie tylko mnie :>
~ niezalogowany
20 stycznia 2015r. o 19:06
Nie wiem czemu cię dziwi smażony camembert. To może niezbyt popularne danie, ale znane. Najlepiej smakuje z żurawiną.
~ niezalogowany
20 stycznia 2015r. o 23:58
Najlepsza pizza jest w Rafaelo !!!
~ niezalogowany
20 stycznia 2015r. o 23:59
~ napisał(a): Nie wiem czemu cię dziwi smażony camembert. To może niezbyt popularne danie, ale znane. Najlepiej smakuje z żurawiną.

Jasne, ale nazywa się smażony camembert, a pod nazwą ser smażony oczekuję czeskiej potrawy z twardego sera żółtego jak np. http://www.kuron.com.pl/przepisy/art2090.html
Opis potrawy powinien być dokładniejszy, wiele osób nie może spożywać takich serów, ponieważ wchodzą w interakcje z niektórymi lekami.

Ale najważniejsze i tak jest to, że jakość potrawy była na bardzo niskim poziomie. Czas dostawy to kpina, miał być obiad a dojechała ZIMNA kolacja. Współczuję Wam, że macie w mieście tak słabe knajpy. In plus dla Bolca pizzeria Antica - tam jadłem 2-3x i było smacznie, do tego przemiła Pani dostarczająca.
~Rudi niezalogowany
21 stycznia 2015r. o 0:51
~pp napisał(a): Ku przestrodze zamawiającym z Jokera, wczoraj w zamówionej pizzy mieliśmy zatopionego w serze obrzydliwego robala z długimi odnóżami, nie pierwszy raz taki incydent z tamtąd, we wcześniejszym przypadku twarda kość jakby ze skrzydełka kurczaka, na szczęście zęby całe lecz doświadczenie nieprzyjemne..w dniu wczorajszym korzystanie przeze mnie z usług gastronomicznych tego lokalu dobiegło końca! Ostrzegam, chyba że ktoś lubi zażyć trochę białka z robala..lub dzwoniąc, poproście o pizze bez pająków.

Chyba nie w tym Jokerze zamawialiście! ;D A może jak zamawiasz to w każdej restauracji w Bolesławcu już mają twój numer i robią specjalne VIP zamówienie -z niespodzianką:P
Dobre ściemy
~ niezalogowany
21 stycznia 2015r. o 8:57
Mi najlepiej smakuje pizza w Lubaniu w Dolomitach. Przepyszne ciasto :) Nigdzie indziej mi tak pizza nie smakowała jak w Dolomitach. Jak ktoś jeszcze nie próbował to z czystym sumieniem polecam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza