Ten moment, kiedy boli mnie serducho, widząc, że jesteś tu sama, a ja nie jestem w stanie Ci towarzyszyć .
Ale myślami jestem blisko, szczególnie przesyłając te pozytywne, bo we wszystkim jest coś pozytywnego :*
~~Ja napisał(a): Ten moment, kiedy boli mnie serducho, widząc, że jesteś tu sama, a ja nie jestem w stanie Ci towarzyszyć .
Ale myślami jestem blisko, szczególnie przesyłając te pozytywne, bo we wszystkim jest coś pozytywnego :*
Niech Cię serducho nie boli, kimkolwiek jesteś :)
Nie czuję się samotna w tym "miejscu" ponieważ, kiedy tylko pomyślę, jak wiele mi dało radości, to uśmiecham się pełną gębą :D
Zamykam oczy i widzę Ludzi, którzy na zawsze mają miejsce w moim serduchu, a wszystko dzięki Bolec.Info (pomijam fakt, że bajzel tu ostatnio co niemiara boska :D )
"Bądźmy ludźmi Nadziei. Rozsiewajmy ją wokół nawet wtedy, kiedy dla innych jest to niezrozumiałe"
Miłego :*
Dopisane 06.08.2021r. o godz. 21:06:
Dobry wieczór:)
Wiele jest prawdy w stwierdzeniu S.J. Leca
"Streszczajmy się. Świat jest przeludniony słowami"
Tak więc krótko:)
Dobrej nocy i...tyle :*
Dopisane 07.08.2021r. o godz. 07:47:
Dzień dobry:)
Będzie pięknie...jeśli mówimy o stanie atmosfery:)
Wystarczy dodać do tego odrobinę uśmiechu, życzliwości, pozytywnego nastawienia, a na pewno nie przyjdzie nam do głowy hasło "Ego perdidi dies mei" :|
Miłego dnia Bajarze:*
Dopisane 08.08.2021r. o godz. 09:10:
"Jaki przejrzysty poranek
Pomiędzy polami zapach wina"
Miłego dnia :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
"Noc pomaga mi rozmyślać. To właśnie w tych chwilach mówię sobie, że się zmienię"
Dobrej nocy :*
Dopisane 13.08.2021r. o godz. 21:10:
"Gdy zaczyna ci się wydawać, że nie masz wpływu na wielkie sprawy… Skup się na tym, co kochasz i masz pod nosem"
Chłopiec, Kret, Lis I Koń - Charlie Mackesy
Dobrej nocy :*
Dopisane 14.08.2021r. o godz. 08:19:
Już dobrze...
Miłego dnia :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.