Od czego by tu zacząć tydzień, żeby dobrze zacząć :| :D
"Jesteś w pędzie człowieku, żyjesz w błędzie, z niego wyjdź.
Codzienne gesty, spojrzenia czułe uszczęśliwiają nas"
Miłego :*
Dopisane 07.09.2021r. o godz. 06:36:
Dzień dobry:)
Kolejny pogodny, cokolwiek by to miało znaczyć, dzień :)
"To nie sztuka wybudować nowy dom.
Sztuka sprawić, by miał w sobie duszę.
Podków szczęścia nie wyrzuca się na złom,
Nie wynosi się na śmietnik snów i wzruszeń"
Pogodnego :*
Dopisane 08.09.2021r. o godz. 06:36:
"Świecie, chcę zostawić cię lepszym Chcę, by moje życie miało jakieś znaczenie "
No to czas na zmiany :)
Miłego :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
"Czasami Bóg zsyła nam cud
Żeby nas cofnąć ze złych dróg"
~~Jasnopopielaty Bodziszek napisał(a): Pogadać to można z długonogą blondynką z Ukrainy w Toscanie.
Można:)
Wolałabym jednak inteligentnego mężczyznę z ...a wtedy miejsce nie ma znaczenia :D
Miłego :)
Dopisane 11.09.2021r. o godz. 08:54:
Wczoraj pięknie, dzisiaj pięknie.
Niech mi tylko z tej radości serce nie...pęknie :D
Pozytywna nutka? to Michael Buble :)
Bądź dla ludzi taki jak chciałbyś, aby oni byli dla Ciebie :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
"Jeśli nie potrafisz latać, biegnij. Jeśli nie potrafisz biegać, chodź. Jeśli nie potrafisz chodzić, czołgaj się. Cokolwiek jednak robisz, poruszaj się do przodu".
Martin Luther King
bax napisał(a): W koooońcu w domciu :)
Zaśpiewaj sobie :*...
Miłego dnia :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.