Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nauka jazdy - która najlepsza?

3985
#aga2808 nieaktywny
7 stycznia 2012r. o 20:59
~instruktor ... skoro twierdzisz iż jesteś taki dobry instruktor ;) to podaj swój namiar,np. gdzie pracujesz ;) zapisze się :>

Agutka
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kart niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 21:17
zgadzam sie z expert na stronie nie widac tej najwyzszej zdawalnosci w auto szkole
http://www2.word-legnica.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=160&Itemid=91
a
~kuz niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 19:36
to nie chodzi o zdawalność,kto jak się nauczy to już jego sprawa, ale chodzi o to, byście pomogli, doradzili, np w wybraniu dobrego instruktora, ja osobiście mam zamiar zapisać się do autoszkoły i nie wiem kogo wybrać, dlatego czekam na wasze opinie. :)
~instruktor niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 19:43
No i dobry wybór. A Ty Aga 2808 czytaj ze zrozumieniem. Umiesz czytać? A mysleć troszkę? :P
1136
#Paulina nieaktywny
8 stycznia 2012r. o 21:56
Uczyłam się w autoszkole, zdałam za 1 razem ALE uczyłam się u Pana Krausa, który z autoszkoły odszedł do ESKI. Jest to naprawdę dobry nauczyciel. Koleżanki którym polecałam tego instruktora przeważnie pozdawały za 1 bądz 2 razem.
~ niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 22:14
Wszyscy dobrzy instruktorzy przeszli z Autoszkoły do ESKI ;)
~Instuktor niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 22:32
Bardzo dobry instruktor pan Sotomski własnie zwolnił sie z auto szkoły i teraz jest u Zenka
~kl niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 22:47
a gdzie polecacie robić kat. C?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo