Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nauka jazdy - która najlepsza?

~pol niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 12:14
wybierając szkołę nj sugerujcie się opiniami bezpośrednimi a nie na forum. tutaj większość postów piszą sami instruktorzy !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~expert niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 12:20
~ napisał(a): 37% to chyba najwięcej w Bolesławcu! i to jest pierwsze półrocze... ja zdawałem w listopadzie, drugie półrocze dopiero pokaże ostatnie realia.
37% to jak na bolesławiec mało,eska i plus lepiej radze dobrze sie przyjrzec!

Zmoderowano 07.01.2012 godz.20:55 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 12:35
~pol napisał(a): wybierając szkołę nj sugerujcie się opiniami bezpośrednimi a nie na forum. tutaj większość postów piszą sami instruktorzy !

Ty jesteś instruktorem? bo ja jestem kursantem, i jak wcześniej pisałem, zdałem za pierwszym razem, uczyłem się w autoszkole na Bankowej. Ale oczywiście każdy wybierze, jak sam uważa :) :) :)
7748
#Cathleen.bc nieaktywny
7 stycznia 2012r. o 13:25
hemi napisał(a): kazdy bedzie zachwalał ta w ktorej jezdzil i wktorej czul sie dobrze:) a ranking szkól i komentarze sa juz w innym temacie:P

A właśnie że nie :) tam gdzie ja jeździłam w B-c nie będę polecać , dla mnie to strata kasy, czasu i godzin jazdy.
Lepiej znaleźć sobie naukę jazdy w mieście , w którym będzie miało się egzamin, w tedy konkretnie się nauczy a nie jeżdżąc po B-c w którym nie ma nawet dwupasmówek :)
~Rafał niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 14:41
Ja polecam iść do zenka i zapisać się do pana kamila bardzo polecam swietnie nauczy
~ niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 19:12
nero napisał(a): Eska jest ok,ajak myślicie że szkola zda za was egzaminy to powodzenia wam życze,kto za ktorym razem zda egzamin zależy tylko od was jak sie do tego przygotowaliscie,a że tępota prześladuje wiele osób i nie zdajecie za 1 czy 2 razem to do kogo pretensje ?? ??

Masz racje ;)
~karola niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 19:18
Hej, ja też polecam szkołę na bankowej, instruktorzy są naprawdę z dużym doświadczeniem, szkoła długo istnieje
~Instruktor niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 19:42
Witajcie naiwni! prosze zauwazyć że temat" gdzie na kurs" nigdy nie jest poruszany kiedy auto szkoły maja okres prosperity. Kiedy zaczynaja sie ciezkie czasy natychmiast ktos zadaje to pytanie i sie zaczyna ! Pytanie zadaje mimo tego że na obu naszych forach jest mnóstwo wpisów na ten temat pod róznymi postaciemi. A naprawdę chodzi tylko o to żebyś ty KLIENCIE przyszedł do mnie a nie do konkurencji. JA jestem super ONI sa beznadziejni, JA jestem profesjonalny tani ach i och wszyscy zdają - ONI kozie z du.y wyskoczyli wszystko robią źle drogo i do bani, ale JA to naprawie tylko doszkol się u MNIE. I ma rację ten kto pisze że to instruktorzy piszą. Trzy czwarte wpisów to nasze wpisy.Siebie wywyższyć innych opluć. Kilka osób zawsze sie trafi które cos tam napiszą ale ginie to w masie. I dlatego naprawdę lepiej zapytać znajomych niz tu sie podniecać. Ale pisać i tak będziemy bo to takie przyjemne i reklama za darmo :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza