#nicolette nieaktywny 21 października 2010r. o 22:46
właśnie nie prawda że kazdy pisze dobrze o swojej szkole....ja uczyłam się na bankowej...wiecie co tam to były cyry ale z instruktorami..może nie cała szkoła była zła..mieli pewnie dobre zamiary ale pierwszy instruktor jakiego sobie wybrałam to porażka.(długi temat)był jeszcze jeden taki...na szczęście zmieniłam go na innego bo inaczej chyba nigdy bym nie zdała...
,,Tajemnica człowieczeństwa kryje się w tęsknocie za tajemnicą wszechrzeczy.,,
nicolette napisał(a): właśnie nie prawda że kazdy pisze dobrze o swojej szkole....ja uczyłam się na bankowej...wiecie co tam to były cyry ale z instruktorami..może nie cała szkoła była zła..mieli pewnie dobre zamiary ale pierwszy instruktor jakiego sobie wybrałam to porażka.(długi temat)był jeszcze jeden taki...na szczęście zmieniłam go na innego bo inaczej chyba nigdy bym nie zdała...
A ja własnie miałem zamiar tam robić ale z tego co tu przczytałem to zmieniam zdanie Pozdrawiam!!
Ja polecalem i zawsze bede polecac Eske - swietni instruktorzy (i instruktorka :P) , mila atmosfera, super zajecia teoretyczne :) z jajem bez zbednego sztywniactwa. Instruktorzy kontaktowi do bolu - w tym dobrym sensie. Tylko polecic :P - i nie placa mi za reklame nie pracuje tam :P jestem po prostu bylym kursantem i na 10000% polecam :)
#nicolette nieaktywny 21 października 2010r. o 23:01
Drill napisał(a): Ja polecalem i zawsze bede polecac Eske - swietni instruktorzy (i instruktorka :P) , mila atmosfera, super zajecia teoretyczne :) z jajem bez zbednego sztywniactwa. Instruktorzy kontaktowi do bolu - w tym dobrym sensie. Tylko polecic :P - i nie placa mi za reklame nie pracuje tam :P jestem po prostu bylym kursantem i na 10000% polecam :)
wierze w Twoją szczerosc bo już nie jedna osoba sobie chwaliła tę szkołę:)
Dopisane 21.10.2010r. o godz. 23:01:
hemi napisał(a): dobrze ze ten pan nie uczy w bolesławcu tylko uczy(-ł?) w Żaganiu:D nie mogłem sie powstrzymac i zamieszczam tego hardcorka:D
ten instruktor jest the best :D :D :D :D :D :D
,,Tajemnica człowieczeństwa kryje się w tęsknocie za tajemnicą wszechrzeczy.,,
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.