Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~ niezalogowany
25 listopada 2011r. o 20:46
śmiać mi się z was chce, czyżbyście były o nią zazdrosne ??
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
25 listopada 2011r. o 20:49
zazdrosc przez was przemawia chyba nie macie zajecia w domu bidulki
~ niezalogowany
26 listopada 2011r. o 9:19
Zazdrość zazdrością, a praca z nią to inna kwestia :/
~:) niezalogowany
27 listopada 2011r. o 10:08
Zawsze ktoś do kogoś będzie miał "ale". Nikt z nas nie jest idealny, każdy z nas ma swoje racje i swoje nawyki. Całe szczęście, że tych z którymi źle się pracuje jest garstka. Mam nadzieję, że jeszcze troszkę i stworzymy fajną grupkę na zmianie White. Było już fajnie ale rozwalili nam ekipę na zmianę Blue:(. Tak jak słyszę to pani P. jest jszcze ok od pań na zmianie Red...Tam to dopiero jest jazda i liderzy zamotani!
~ niezalogowany
27 listopada 2011r. o 13:00
Popieram! wole o 100 razy pania P. niz pania W. a jak by przyszlo mi pracowac na zmianie blue z pania A to bym wykorkowala ;)
~lala niezalogowany
27 listopada 2011r. o 14:08
Tyle ile osób tyle opini. Bo ja to wolę 100 razy panią W. niż panią P. A prawdą jest, że też bym wykorkowała jak by mnie przenieśli na zmianę blue. bo pania A. to pół biedy, ale pani B. to już totalna porażka.
~- niezalogowany
27 listopada 2011r. o 18:58
Ale ktoś głupoty pisze...Jaka pani B na zmianie Blue. U nas jest pani A, pani K i pani A. Rewelka!!!Ja się ciszę, że jestem na blue zmianie. Kieru fajna i ekipa też. Nawet pani A spoko babka-wyrobila sie nawet:) Zapraszamy na zmianę blue. Więcej roboty ale czas szybko płynie i bez stresu-a to najważniejsze.
~marek niezalogowany
28 listopada 2011r. o 12:09
szukam dojazdu dzisiaj na nocke dla dwóch osob pilne dolozymy sie do paliwa 518155262
gg:32933799
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo