Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~ niezalogowany
28 listopada 2011r. o 15:37
dojazd z?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2965
marek1988
28 listopada 2011r. o 16:06
Bolesławca
~ziom niezalogowany
30 listopada 2011r. o 22:41
A ja jestem zadowolony choć płaca mogłaby być większa. Atmosfera też jest w miarę ok.Są dni, że jest lepiej a są dni, że jest gorzej, ale trzeba pracować, żeby żyć i utrzymać rodzinę. Na pewno wszystkim by lepiej się pracowało gdyby nie było tak dużej rotacji, ledwo człowiek się przyzwyczai a już za chwilę ktoś nowy stoi na maszynie i tak rozpadają się dobre teamy. Praca nie jest lekka czy na szwalni czy na spawalni wszędzie jest tempo, plan trzeba wykonać. Miejmy nadzieję, że teraz gdy produkcja ruszyła na trzy zmiany coś o nas pomyślą i finansowo też się polepszy. Więcej uśmiechu do siebie nawzajem jakiejś podstawowej kultury i będzie można wytrzymać. Wszyscy musimy się szanować nawzajem choć niektóre osoby ciężko.Takie osoby tylko tolerujemy. Do zobaczenia w pracy.
~ niezalogowany
1 grudnia 2011r. o 13:22
a ja lubie pseudo liderke asie a wy? :)
~ niezalogowany
1 grudnia 2011r. o 14:07
~ napisał(a): a ja lubie pseudo liderke asie a wy? :)

A my nie lubimy Ciebie
~XXX niezalogowany
2 grudnia 2011r. o 12:27
~:) napisał(a): Zawsze ktoś do kogoś będzie miał "ale". Nikt z nas nie jest idealny, każdy z nas ma swoje racje i swoje nawyki. Całe szczęście, że tych z którymi źle się pracuje jest garstka. Mam nadzieję, że jeszcze troszkę i stworzymy fajną grupkę na zmianie White. Było już fajnie ale rozwalili nam ekipę na zmianę Blue:(. Tak jak słyszę to pani P. jest jszcze ok od pań na zmianie Red...Tam to dopiero jest jazda i liderzy zamotani!

Trafne określenie ,gorzej niż jazda..
~ niezalogowany
2 grudnia 2011r. o 12:38
~lala napisał(a): Tyle ile osób tyle opini. Bo ja to wolę 100 razy panią W. niż panią P. A prawdą jest, że też bym wykorkowała jak by mnie przenieśli na zmianę blue. bo pania A. to pół biedy, ale pani B. to już totalna porażka.

6 Pani B jest na zmianie Red....
~??? niezalogowany
4 grudnia 2011r. o 12:21
Ile osób tyle charakterów jeszcze się taki nie urodził co każdemu by dogodził :]
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza